Djelovao je pogubljeno

Posljednje paparazzo fotke Brucea Willisa zabrinule su obožavatelje, a snimljen je samo nekoliko dana prije objave teške dijagnoze

Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 3 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 1 Bruce Willis Bruce Willis i Emma Hemig - 2 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 5 Bruce Willis - 6 +15 Bruce Willis - 7 Galerija

Pogledajte kako je Bruce Willis izgledao u posljednjem izlasku prije nego što je obitelj objavila njegovu novu dijagnozu.

Legendarnom holivudskom glumcu Bruceu Willisu (67) dijagnosticirana je frontotemporalna demencija, a novosti o njegovu zdravstvenu stanju podijelila je shrvana obitelj.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming - 2 emotivni prizori Supruga Brucea Willisa prisjetila se njihovih trenutaka prije okrutne dijagnoze pa rasplakala pratitelje: ''Ljubav je predivna stvar!''

Bruceove kćeri, supruga Emma Heming i bivša supruga Demi Moore objavile su zajedničko priopćenje na Instagramu u kojem su se zahvalile na velikoj podršci obožavatelja nakon što je glumcu prije nešto manje od godinu dana dijagnosticirana afazija, a objasnile su i što znači njegova nova dijagnoza:

"Frontotemporalna demencija je okrutna bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svijest o bolesti koju treba više istraživati."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Glumac je posljednji put u javnosti snimljen samo desetak dana prije objave teške dijagnoze, a tada je svojim izgledom i zbunjenim izrazom lica zabrinuo obožavatelje.

Paparazzi su ga ulovili u šetnji s prijateljima Los Angelesom, a nosio je plavu majicu, zimsku kapu i šal.

S društvom je prošetao i krajem siječnja, a ni tada nije izbjegao fotografe te je na fotografijama također djelovao zbunjeno i pogubljeno.

Holivudskoj legendi u ožujku prošle godine dijagnosticirana je afazija, moždani poremećaj koji utječe na sposobnost učinkovite komunikacije, zbog koje se umirovio od glume.

Ljudi s kojima je Willis surađivao posljednjih godina tada su opisali neke njegove uznemirujuće trenutke sa seta zbog kojih ih nije iznenadilo što se povlači sa scene.

Redatelj Mike Burns, koji je režirao "Out of Death" (2021.), jedan od 22 filma koje je Willis snimio u četiri godine, rekao je da je brzo vidio da zvijezda ima problema.

"Nakon prvog dana rada s Bruceom mogao sam to vidjeti iz prve ruke i shvatio sam da je ovdje u pitanju veći problem i zašto su od mene tražili da skratim njegove riječi", prisjetio se.

Jesse Johnson, redatelj niskobudžetnog filma "White Elephant", rekao je da je Willis kojeg je upoznao na početku snimanja prošle godine bio drukčija osoba od mladog kaskadera s kojim je radio desetljećima ranije.

"Bilo je jasno da to nije Bruce kojeg sam pamtio", istaknuo je.

"Nakon našeg iskustva na snimanju filma 'White Elephant' odlučeno je timski da nećemo raditi nastavak", rekao je Johnson nakon što mu je ponuđeno da surađuje s Willisom na drugom filmu.

"Svi smo mi obožavatelji Brucea Willisa, a novi dogovor činio se pogrešnim. Na kraju prilično tužan kraj nevjerojatne karijere, u čemu se nitko od nas nije osjećao ugodno", dodao je.

Iza Brucea je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih legendarnih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 4 +25 Let 3 - 3 Celebrity Nezadovoljni Hrvati pokušavaju izbaciti Let 3 s Eurosonga: "Ne želim da moju zemlju predstavljaju muškarci koji se odijevaju poput žena"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 5 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 4 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 3 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 1 +17 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Celebrity Fotografija glumačke legende koja opčinjeno gleda u raskošni dekolte 25 godina mlađe supruge Catherine pravi je hit u stranim medijima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene