Stanje mu se pogoršava

Osvanule nove fotografije Brucea Willisa nakon zabrinjavajućih vijesti, uz njega su i bivša i sadašnja supruga!

Bruce Willis Bruce Willis Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis s obitelji - 1 Bruce Willis s obitelji - 2 Bruce Willis s obitelji - 3 Bruce Willis, Emma Heming Willis Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 1 Bruce Willis - 2 Bruce Willis i Emma Heming - 3 Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis +8 Bruce Willis - 5 Galerija

Bruce Willis bori se s dijagnosticiranom afazijom i stanje mu se pogoršava, a Demi Moore je sada na Instagramu objavila njegove nove fotografije.

Zdravstveno stanje glumca Brucea Willisa već mjesecima zabrinjava njegove brojne fanove.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming Svaka čast! Supruga Brucea Willisa oduševila objavom stare fotografije glumca na Instagramu: ''I meni su se sviđali zajedno "

Nakon što se u ožujku ove godine doznalo da mu je dijagnosticirana afazija, moždani poremećaj koji utječe na sposobnost učinkovite komunikacije, nedavno su bliski izvori glumcu za medije otkrili da mu se stanje pogoršava i da se njegova obitelj nada čudu.

Sada je Bruceova bivša supruga, glumica Demi Moore, na svojem Instagramu objavila njegove nove fotografije.

"Mi smo obitelj! Ulazimo u blagdanski duh", napisala je Demi uz fotke na kojima pozira s Bruceom, njihovim kćerima, ali i s njegovom sadašnjom suprugom Emmom Hemming Willis te njihovim kćerima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Veseli obiteljski prizori oduševili su Bruceove obožavatelje i mnogi su legendarnom glumcu u komentarima uputili podršku i želje za oporavkom.

"Bruce ne može puno govoriti i čini se da ne shvaća puno od onoga što drugi govore, tako da je Emma doista bila njegov glas i komunikator. Postoje dani kada vide djeliće staroga Brucea, no to traje kratko. Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Njegove kćeri ne mogu zamisliti život bez njega. Nedostaje im stari Bruce - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečki i davao im neželjene savjete", ispričao je nedavno izvor za Daily Mail.

Podsjetimo, Willis sa svojom sadašnjom suprugom ima dvije kćeri, Mabel i Evelyn, te još tri iz braka s Demi Moore - Rumer, Tallulu i Scout.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Lionel Messi Luka Modrić i Lionel Messi Lionel Messi +11 Marko Livaja i Leo Messi Celebrity Messija na utakmici s Hrvatskom kamere uhvatile u nezgodnom trenutku, gledatelji ostali u nevjerici: "Morali smo to gledati punih 10 sekundi!"  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll s dečkom - 1 Ivana Knoll s dečkom - 2 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll s dečkom - 4 +25 Ivana Knoll s dečkom Celebrity Pogledajte kako izgleda dečko Ivane Knoll, danas ga skriva, no prije je često objavljivala njihove zajedničke fotke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene