baš tužno

Stanje legendarnog glumca sve je lošije, obitelj se ne odvaja od njega: "Nadaju se čudu!"

Scout i Bruce Willis - 1 Scout i Bruce Willis - 1 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Scout i Bruce Willis - 1 Scout i Bruce Willis - 2 Scout i Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 3 Bruce Willis, Emma Heming Willis Bruce Willis i Emma Hemig Bruce Willis - 1 Bruce Willis Bruce Willis i Emma Heming - 1 Bruce Willis i Emma Heming - 2 +17 Bruce Willis i Emma Heming - 3 Galerija

Obitelj Brucea Willisa u ožujku ove godine objavila je na društvenim mrežama da glumac boluje od afazije, a stanje mu se otad znatno pogoršalo.

Obitelj američkog glumca Brucea Willisa u ožujku je otkrila kako on boluje od afazije koja utječe na njegov govor, te se zbog toga i povukao sa glumačke scene.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming - 2 emotivni prizori Supruga Brucea Willisa prisjetila se njihovih trenutaka prije okrutne dijagnoze pa rasplakala pratitelje: ''Ljubav je predivna stvar!''

Sada obitelj koristi svaki mogući trenutak uz njega jer mu je mentalno stanje sve lošije. 

Izvor otkriva kako je njegova bivša supruga, glumica Demi Moore stalno u kontaktu s njim i njegovom sadašnjom suprugom Emmom Heming.

"Koristi svaku priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije tu uz njega, zove ga na telefon samo da joj Bruce čuje glas", dodao je izvor za Daily Mail.

Trenutačno zajedno s obitelji provodi praznike u Idahu, kao i svake godine, a izvor tvrdi da je to za njih oduvijek bilo specifično doba godine.

"Nastavljaju se obiteljske tradicije koje su voljeli, poput pidžama partyja i večeri igara", rekao je izvor koji smatra kako su se Moore i Heming dodatno zbližile jer mu zajedno pomažu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@dobledebruce)

"Bruce ne može puno govoriti i čini se da ne shvaća puno od onoga što drugi govore, tako da je Emma doista bila njegov glas i komunikator. Postoje dani kada vide djeliće staroga Brucea, no to traje kratko. Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Njegove kćeri ne mogu zamisliti život bez njega. Nedostaje im stari Bruce - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečki i davao im neželjene savjete", govori blizak izvor. Dodaje i kako se obitelj nada čudu.

Podsjetimo, Willis se svojom sadašnjom suprugom oženio 2009., a s njom ima dvije kćeri Mabel i Evelyn. Prethodno je bio u braku s Moore od 1987. do 2000., a s njom ima kćeri Rumer, Tallulu i Scout.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo s majkom Dolores - 1 Cristiano Ronaldo s majkom Dolores - 4 Cristiano Ronaldo s majkom Dolores - 3 Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +12 Cristiano Ronaldo Celebrity Ronaldo pokazao tko je najvažnija žena u njegovu životu i nježnom gestom rastopio sve redom!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa +19 Viktorija i Dino Rađa Zanimljivosti Viktorija Rađa progovorila o tračevima koji su pratili njezinog supruga i Petra Grašu: "Ja sam ih navodno uhvatila i završila na psihijatriji"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene