''I ja njega volim!''

Supruga Brucea Willisa sve je raznježila njihovom zajedničkom fotografijom, unatoč njegovoj bolesti odlučili su uživati u svakom trenutku!

Bruce Willis, Emma Heming Willis Bruce Willis, Emma Heming Willis Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis, Emma Heming Willis Bruce Willis - 1 Bruce Willis - 3 Bruce Willis i Emma Heming - 1 Bruce Willis i Emma Heming - 2 Bruce Willis i Emma Heming - 3 Bruce Willis i Emma Heming - 4 Bruce Willis s kćerima Bruce Willis s kćerima Bruce Willis - 2 +3 Bruce Willis - 3 Galerija

Emma Heming Willis pokazala je kako ona i Bruce uživaju unatoč njegovoj bolesti, a nisu skrivali ni nježnosti.

Supruga glumca Brucea WillisaEmma Heming objavila je romantičan  post koji je dirnuo mnoga srca.

Pogledaj i ovo Bruce Willis Dugo ga nismo vidjeli Bruce Willis snimljen u javnosti prvi put nakon potresnog intervjua njegove supruge, pogledajte kako se nosi s teškom dijagnozom

Na Instagram storiju pokazala je kako ona i suprug uživaju ne razmišljajući o teškoj bolesti

Poziraju zagrljeni i nasmiješeni, a Bruce je čak Emmu poljubio u obraz. U opisu je dodala: "I ja njega volim".

Prisjetimo se, Bruce zbog dijagnoze više nije u mogućnosti glumiti, a glumac je nakon toga pažnju posvetio svom privatnom i obiteljskom životu. Afazija je poremećaj jezika i govora nastao kao posljedica različitih oštećenja mozge, a osobe koje od nje boluju često uz teškoće govora imaju i teškoće gutanja, motorike, računanja, prostorne i vremenske orijentacije, navodi Hrvatska verbotonalna udruga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

"Bruceovim nevjerojatnim obožavateljima, kao obitelj smo htjeli podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvene probleme i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Bruce se povlači iz karijere koja mu je puno značila. Ovo je vrlo izazovno vrijeme za našu obitelj i cijenimo vašu neprekidnu ljubav, suosjećanje i podršku. Prolazimo kroz ovo kao jaka obiteljska zajednica i želimo da njegovi fanovi budu u toku jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kako Bruce uvijek kaže, 'živnite', i zajedno planiramo napraviti baš to", pisalo je u obavi koju je u ožujku ove godine objavila njegova bivša supruga Demi Moore, a uz nju su bile potpisane i Bruceova sadašnja supruga Emma Hemming Willis te kćeri Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn.

Iza Brucea Willisa je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Sean Penn i Madonna - 3 +16 Sean Penn i Madonna - 5 Celebrity Madonna je šokirala fanove izgledom, usporedili je s izvanzemaljcem: "Volim ju, ali ne i njezino novo lice, je li ona dobro?"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 Britney Spears - 1 +17 Britney Spears - 3 Celebrity Zlobni komentari i osude zbog golih fotografija naveli su Britney Spears na neočekivani postupak, neki smatraju da je tako možda i najbolje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene