otvoreno je pričala o problemu

Lisa Marie Presley godinama je bila ovisna o drogama i vodila tešku bitku s njima: ''Bila sam u kaosu, nisam mogla prestati''

Lisa Marie i Priscilla Presley Lisa Marie i Priscilla Presley Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Marie i Priscilla Presley Lisa Marie Presley - 3 Lisa Marie Presley - 2 Lisa Marie Presley i Nicholas Cage Lisa Marie Presley i Danny Keough - 2 Lisa Marie Presley i Michael Lockwood - 5 Lisa Marie Presley i Michael Lockwood - 4 Lisa Marie Presley i Michael Lockwood - 3 Lisa Marie Presley i Michael Lockwood - 2 Lisa Marie Presley i Michael Jackson - 7 +20 Lisa Marie Presley i Michael Lockwood - 1 Galerija

Lisa Marie Presley cijeli se život borila s ovisnosti o drogama, a nekoliko je puta živjela i u rehabilitacijskim ustanovama. Međutim, ništa nije pomoglo, a zbog droge joj se raspao i zadnji brak.

Lisa Marie Presley umrla je u 55. godini života nakon dugog življenja u sjeni droga i alkohola.

Pogledaj i ovo Priscilla Presley, Lisa Marie U 55. godini Preminula kći Elvisa Presleyja, vijest je potvrdila njezina majka: ''Napustila nas je moja ljepotica''

Koristila je droge od svoje 13. do 17. godine, sve dok je majka Priscilla Presley nije prijavila u scijentološki centar za odvikavanje.

Njezin skoro dvogodišnji brak s Michaelom Jacksonom propao je zbog njegove zlouporabe droga, a i sama je opet postala ovisna o opijatima 2008. godine tijekom oporavka od rođenja kćeri blizanki Vivienne i Finley.

Do 2013. godine intenzivno je zlorabila kokain i prijavila se na rehabilitaciju najmanje pet puta.

Vjerovalo se da je posljednjih godina bila ''čista'', ali nakon smrti njezina sina njezin bivši suprug Michael Lockwood rekao je da se boji da bi se mogla vratiti paklu ovisnosti.

''Koristila sam sve osim magičnih gljiva i heroina ili cracka'', rekla je jednom Lisa.

''Kokain, sedativi, trava i piće, sve u isto vrijeme... Ne znam kako sam to preživjela. Jednog dana sam se probudila s hrpom ljudi na podu. Odvezla sam se do Scijentološke crkve i rekla: ''Neka mi netko odmah pomogne.''

Neko je vrijeme djelovalo, a onda se 2006. godine udala za glazbenika Michaela Lockwooda, a rođenjem njihovih kćeri blizanki Lisa je ponovno odvučena u svijet droge i to zahvaljujući tabletama protiv bolova.

''Oporavljala sam se nakon rođenja mojih kćeri, Vivienne i Finley, kad mi je liječnik prepisao opioide protiv bolova. Bilo mi je potrebno samo kratkotrajno prepisivanje opioida u bolnici da osjetim potrebu da ih nastavim uzimati'', ispričala je jednom.

''Nikad nisam javno govorila o vlastitoj ovisnosti o opioidima i lijekovima protiv bolova. Nisam bila sigurna jesam li spremna govoriti o tako osobnoj temi. Bila sam u kaosu. Nisam mogla prestati.'', rekla je. 

Presley je rekla da je njezina ovisnost dosegla vrhunac nakon raspada braka s Lockwoodom 2016. godine.

''Posljednje godine našeg braka pretjerano sam koristila kokain'', rekla je, a Lockwood je zbog toga zatražio i skrbništvo nad djecom.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Goran Navojec i Marija Škaričić - 2 Goran Navojec i Marija Škaričić - 1 +12 Goran Navojec i Marija Škaričić - 4 Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić +14 Iva Majoli i Stipe Marić Nekad i sad Isplivale stare fotografije Ive Majoli i bivšeg supruga dok su još bili jedan od naših najglamuroznijih domaćih parova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene