Sve ljubavi Lise Marie Presley

Udavala se čak četiri puta, a sreću nije pronašla ni s jednim poznatim glumcem: ''Kad je bilo loše, bila je to prava noćna mora''

Lisa Marie Presley i Danny Keough - 1 Lisa Marie Presley i Danny Keough - 1 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Marie Presley i Nicholas Cage Lisa Marie Presley i Danny Keough - 2 Lisa Marie Presley i Michael Lockwood - 5 Lisa Marie Presley i Michael Lockwood - 4 Lisa Marie Presley i Michael Lockwood - 3 Lisa Marie Presley i Michael Lockwood - 2 Lisa Marie Presley i Michael Lockwood - 1 Lisa Marie Presley i Michael Jackson - 7 Lisa Marie Presley i Michael Jackson - 6 Lisa Marie Presley i Michael Jackson - 5 +23 Lisa Marie Presley i Michael Jackson - 3 Galerija

Lisa Marie Presley udavala se čak četiri puta, a svaki njen brak završio je dramatično. Sreću joj nije uspio pružiti ni glumac Nicholas Cage.

Kći jedinica legende rock and rolla Elvisa Presleya Lisa Marie Presley imala je ljubavni život pun uspona i padova.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Neobjavljen intervju Kći kralja rock n' rolla progovorila o braku s kontroverznim glazbenikom u koji je ušla da ga pokuša spasiti

Za svog prvog supruga udala se s 20 godina. Nakon što je napustila srednju školu, Presley je imala problema sa zlouporabom droga i poslana je u Scijentološki centar slavnih na rehabilitaciju od droga. Tamo je upoznala Dannyja Keougha i njih dvoje vjenčali su se u listopadu 1988. godine.

Par je bio u braku šest godina i zajedno su dobili dvoje djece, Song Benjamina i kćer Danielle Riley. Benjamin je počinio samoubojstvo 2020. godine. Presley je Keougha odbacila brzim razvodom u Dominikanskoj Republici nekoliko dana prije nego što je pobjegla s kraljem popa, Michaelom Jacksonom, 1994. godine.

Iako su se Presley i Keough razveli 1994., njih su dvoje ostali bliski cijeli život.

''Ne znam kako, ali uspjeli smo ostati bliski'', rekla je Lisa o njihovoj vezi 2008. godine.

''Postoje drugi s kojima sam povezana s bolom ili izdajom s kojima ne želim imati ništa. Ali on i ja imali smo nešto posebno. Bezuvjetno.''

Brak Lise i Michaela Jacksona bio je obilježen Jacksonovim optužbama za zlostavljanje djece i trajao je tek godinu i pol prije nego što su se rastali.

Lisa je Jacksonu pružila podršku kad su protiv njega stizale optužbe za silovanje, a on ju je navodno zaprosio preko telefona.

Nakon Jacksona, Presley je 2000. godine bila zaručena za glazbenika Johna Oszajcu, ali ga je napustila nakon što je na zabavi upoznala glumca Nicholasa Cagea. Ona i Cage vjenčali su se u kolovozu 2002. da bi tri mjeseca kasnije podnijeli zahtjev za razvod.

Glumac je rekao da je bio zapanjen kad je upoznao Presley na zabavi, a njihovu burnu vezu obilježili su usponi praćeni turbulentnim svađama, zajedno s glasinama da Cage namjerava kupiti Elvisovu vilu u Gracelandu.

Presley je opisala vezu kao divlju vožnju u intervjuu za Rolling Stone 2003. godine.

''Ne možeš imati ispad bijesa i onda me nazvati četiri dana kasnije i očekivati, znaš, da će opet sve biti u redu... dakle, bilo je tako... Oboje smo bili kao dvoje 12-godišnjaka u pješčaniku'', pričala je. 

''Oboje smo toliko dramatični i dinamični da kad je bilo dobro, bilo je nevjerojatno dobro, a kad je bilo loše, bila je samo noćna mora za sve'', govorila je. A noćna mora završila je nakon tri mjeseca.

Presley se tada skrasila s drugim glazbenikom, gitaristom Michaelom Lockwoodom. Vjenčali su se 2006. i zajedno dobili blizance, ali su se razveli 10 godina kasnije nakon što je Presley tvrdila da je na njegovom računalu pronašla stotine slika dječje pornografije. Lockwood je odbacio optužbe.

Nesretan ljubavni život bio je samo jedan od razloga koji su utjecali na Lisu, a kap koja ju je potpuno uništila bila je smrt sina Benjamina.

Podsjetimo, Lisa je preminula u 55. godini od srčanog zastoja, a tužne vijesti podijelila je njena majka Priscilla Presley.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić +25 Lana Jurčević i Luka Nižetić Nekad i sad Prisni trenuci Luke Nižetića s lijepom kolegicom zbog kojih se dugo šuškalo da su par, a ona je godinama kasnije otkrila nešto nevjerojatno!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene