nešto nije bilo u redu

Lisa Marie Presley sve je zabrinula čudnim ponašanjem tijekom posljednjeg javnog pojavljivanja, evo što je rekla prijatelju

Lisa Marie Presley - 14 Lisa Marie Presley - 14 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Marie Presley - 20 Lisa Marie Presley - 19 Lisa Marie Presley - 18 Lisa Marie Presley - 17 Lisa Marie Presley - 16 Lisa Marie Presley - 15 Lisa Marie Presley - 13 Lisa Marie Presley - 12 Lisa Marie Presley - 11 Lisa Marie Presley - 10 +11 Lisa Marie Presley - 9 Galerija

Ovo je posljednji intervju Lise Marie Presley nekoliko dana prije smrti, fanovi su primijetili nešto čudno.

Lisa Marie Presley nekoliko dana prije smrti u 55. godini činila se pomalo nestabilnom i usporenom dok su je intervjuirali na crvenom tepihu na dodjeli Zlatnih globusa. Na dodjeli je prisustvovala kako bi podržala filmsku ekipu filma ''Elvis'', a mnogima je sada jasno da s njom već neko vrijeme nešto nije bilo u redu.

Pogledaj i ovo Lisa Marie Presley Reanimirali su je Kći Elvisa Presleyja hitno je prevezena u bolnicu, imala je srčani zastoj

U snimci se Presley okrenula svojem prijatelju Jerryju Schillingu i rekla: "Zgrabit ću te za ruku" dok joj je voditelj postavljao pitanja.

Fanovi su bili zbunjeni jer je to napravila, pa se pitaju je li se već tada osjećala slabo ili je željela pokazati koliko je prisna s prijateljem. 

Govorila je polako i pomalo nerazgovijetno, a djelovala je i nezainteresirano za razgovor.

Lisa se prije nekoliko godina suočila s velikom tugom i gubitkom. 

Naime, prije dvije godine izgubila je sina Benjamina Keougha, koji je počinio samoubojstvo, a otad je nekoliko puta rekla kako ju je taj događaj potpuno uništio. Promjenu kod nje primijetili su i njezini pratitelji.

''Kad čitate njezine objave na Instagramu, vrlo je jasna o tome kako ju je samoubojstvo njezina sina uništilo. Lisa je imala vrlo težak život. Kad se tome doda činjenica da je Elvisova obitelj imala povijest bolesti srca i ograničenu dugovječnost, jako sam zabrinut za nju'', komentirao je prije nekoliko dana jedan njezin pratitelj, a s razlogom je očito bio i zabrinut.

Lisa je preminula od srčanog zastoja, a vijest je s javnošću podijelila njezina majka Priscilla Presley.

"Teška srca moram podijeliti razornu vijest da nas je napustila moja prekrasna kći Lisa Marie."

Presley je pretrpjela srčani zastoj u četvrtak u svojem domu u Calabasasu, predgrađu Los Angelesa, a mediji su izvijestili da su bolničari izveli postupak oživljavanja i dali joj epinefrin kako bi ponovno pokrenuli njezin puls, međutim, bezuspješno.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz - 4 Penelope Cruz - 1 Penelope Cruz - 5 Penelope Cruz - 3 +11 Penelope Cruz (Foto: AFP) Celebrity Jedna od najljepših žena svijeta golišavim fotkama u petom desetljeću začudila obožavatelje, svi se pitaju isto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene