U 55. godini

Preminula kći Elvisa Presleyja, vijest je potvrdila njezina majka: ''Napustila nas je moja ljepotica''

Priscilla Presley, Lisa Marie Priscilla Presley, Lisa Marie Foto: Profimedia

Lisa Marie Presley (54), glazbenica i jedina kći rock'n'roll legende Elvisa Presleyja, u četvrtak je umrla nakon što je hitno prevezena u bolnicu u Los Angelesu zbog srčanog zastoja.

"Teška srca moram podijeliti razornu vijest da nas je napustila moja prekrasna kći Lisa Marie", navela je njezina majka Priscilla Presley u izjavi.

Presley je pretrpjela srčani zastoj u četvrtak u svojem domu u Calabasasu, predgrađu Los Angelesa, a mediji su izvijestili da su bolničari izveli postupak oživljavanja i dali joj epinefrin kako bi ponovno pokrenuli njezin puls.

Lisa Marie Presley rođena je 1968. i vlasnica je očeve vile Graceland u Memphisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro od srčanog zastoja u Gracelandu 1977., u dobi od 42 godine.

Njezina glazbena karijera započela je debitantskim albumom ''To Whom It May Concern'' iz 2003. Slijedio je album "Now What" iz 2005., a oba su dospjela među 10 najboljih na Billboardovoj ljestvici albuma 200. Treći album, "Storm and Grace", objavljen je 2012.

U utorak su Lisa Marie i Priscilla Presley prisustvovale dodjeli Zlatnih globusa na Beverly Hillsu, gdje je Austin Butler osvojio nagradu za najboljega glumca u dramskom filmu za glavnu ulogu u prošlogodišnjem biografskom filmu "Elvis".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Lasić i supruga Milena Lasić Milena Lasić - 2 Milena Lasić Frano i Milena Lasić - 2 +15 Frano i Milena Lasić - 1 Celebrity Naš poznati glumac otkrio je koliko se morao truditi oko 32 godine mlađe supruge te kakav je u ulozi roditelja

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput +26 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput ne prestaje objavljivati idilične obiteljske prizore s odmora, a obožavatelji se danima pitaju samo jedno!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene