Reanimirali su je

Kći Elvisa Presleyja hitno je prevezena u bolnicu, imala je srčani zastoj

Lisa Marie Presley Lisa Marie Presley Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Marie Presley Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Elvis Presley (Foto: Profimedia) Priscilla i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Nicolas Cage i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Lisa Marie Presley i Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) +4 Priscilla Presley (Foto: Getty) Galerija

Kći Elvisa Presleya hitno je prebačena u bolnicu nakon što je pretrpjela potpuni srčani zastoj.

Lisa Marie Presley završila je u bolnici nakon što je doživjela potpuni srčani zastoj, piše TMZ. Njezina majka Priscilla viđena je kako dolazi u bolnicu da bi bila uz kćer.

Pogledaj i ovo Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Brojne tragedije Udavala se četiri puta, a iako odmalena živi u golemoj raskoši, život joj je protkan gubicima

Kako kažu izvori za TMZ bolničari su je reanimirali u njezinom domu u Calabasasu.

Nije poznato u kakvom je stanju trenutačno.

Samo dan ranije Lisa, kći Elvisa Presleya i Priscille, bila je na dodjeli Zlatnih globusa gdje je glumac Austin Butler dobio Zlatni globus za ulogu Elvisa.

Lisa je jedina nasljednica Elvisovog carstva, no da jabuka ne pada daleko od stabla dokazuje i činjenica da je njegova kćer izgradila vlastito glazbeno carstvo.

Američka pjevačica i autorica pjesama u karijeri je objavila tri studijska albuma, a tabloide diljem svijeta je "hranila" svojim stilom života i odabranicima svog srca. 

Lisa ima četvero djece. Kćer Riley Keough i sina Benjamina Keougha pjevačica je dobila u braku s Dannyjem Keoughom, dok je blizanke Harper Vivienne Ann i Finley Aaron Love dobila s četvrtim suprugom Michaelom Lockwoodom.

Svi brakovi Lise Marie Presley

Danny Keough i lisa vjenčali su se 1988. godine i roditelji su dvoje djece. Brak je potrajao do 1994. godine, kada je Lisa počela hodati s kraljem popa, Michaelom Jacksonom. Njihova veza bila je medijima i više nego zanimljiva, a iste godine su se vjenčali. Brak kralja popa i kćeri kralja rock n' rolla nije dugo potrajao, a rastali su se 1996. Lisa je bila ustrajna u obrani bivšeg supruga nakon njegove smrti, a medijima je pričala kako su njih dvoje bili još nekoliko puta u vezi, ali daleko od očiju javnosti.

Brojni tračevi nagađaju kako je brak između Michaela Jacksona i Lise Marie Presley bio samo paravan jer je u to vrijeme Jackson bio u problemima zbog optužbi za napastovanje djece. Par je sve opovrgnuo kasnije. Rastali su se zbog nepremostivih razloga, kako je Lisa napisala, a u emisiji Oprah Winfrey je rekla da im je brak bio normalan sve dok se kralj popa nije počeo više drogirati.

Presley je nakon Jacksona bila sama nekoliko godina, sve dok 2004. godine nije postala druga supruga glumca Nicolasa Cagea. Brak je također potrajao samo dvije godine, rastali su se 2006. Pjevačica nije gubila vrijeme te se iste godine udala za glazbenika Michaela Lockwooda. S njim je imala najduži brak, a trajao je čak 10 godina. Rastali su se 2016. godine, a završili su na sudu zbog imovine koju ima Presley.

Lockwood je na sudu rekao kako nije znao što znači kada je potpisao ugovor godinu dana nakon sklapanja braka u kojem stoji da u slučaju rastave nema pravo tražiti od Lise financijsku ni bilo kakvu drugu imovinsku podršku.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Goran Navojec i Marija Škaričić - 2 Goran Navojec i Marija Škaričić - 1 +12 Goran Navojec i Marija Škaričić - 4 Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt u sapunici ''Dallas'' - 4 Brad Pitt u sapunici ''Dallas'' - 3 Brad Pitt u sapunici ''Dallas'' - 2 Brad Pitt u sapunici ''Dallas'' - 5 +27 Brad Pitt u sapunici ''Dallas'' - 1 Celebrity Brad Pitt otkrio koja mu je bila najdraža scena seksa u karijeri, a u kadru s njim nije bila Angelina!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene