bezobrazno zgodan

Karizmatični roker ljubio je neke od najljepših žena svijeta, a i u 59. godini slovi kao jedan od najpoželjnijih neženja!

Lenny Kravitz - 5 Lenny Kravitz - 5 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Lenny Kravitz i Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) Lenny Kravitz - 9 Lenny Kravitz - 8 Lenny Kravitz - 7 Lenny Kravitz - 6 +10 Lenny Kravitz - 4 Galerija

Nicole Kidman, Vanessa Paradis, Lisa Bonet i Naomi Campbell samo su neke od slavnih ljepotica koje je ljubio jedan od i danas najpoželjnijih neženja, glazbenik Lenny Kravitz.

Glazbenik Lenny Kravitz oduvijek slovi za jednog od najzgodnijih neženja. Ovaj poznati gitarist tijekom svog je života uspio zavesti brojne ljepotice, ali nijedna mu nije ukrala srce kao Lisa Bonet.

Pogledaj i ovo Lisa Bonet (Foto: AFP) Samozatajna zavodnica Rijetko pojavljivanje žene koja je ukrotila dva seksi muškarca za kojima uzdišu žene diljem svijeta

S Lisom je u braku bio šest godina, a ona ga godinama nakon razvoda opisuje kao svojeg najboljeg prijatelja. Kada su se rastali, njihovoj kćeri Zoe Kravitz bilo je tek pet godina, pa su je nastavili odgajati zajedno, zbog čega su ostali u stalnom kontaktu. Lisa se zatim 2017. godine udala za glumca Jasona Momou, s kojim je Lenny također postao sjajan prijatelj, a jedan drugog čak nazivaju i bratom. Lenny je prije nekoliko godina objavio memoare pod nazivom "Let Love Rule", u kojima je pisao o svojem ljubavnom životu i otkrio kako je izgledalo zaljubljivanje i upoznavanje s Lisom.

Lenny i Lisa upoznali su se iza pozornice koncerta grupe ''New Edition'', a on nije znao kako da joj priđe, pa joj je samo rekao: "Sviđa mi se tvoja kosa."

"To je bila otrcana fraza, glupa izjava, jedna od najgorih u povijesti glupih izjava", napisao je Lenny u memoarima.

Lisa i Lenny postali su bliski prijatelji i među njima se duže vrijeme ništa nije događalo u romantičnom smislu, ali pjevač kaže kako je njegova zaručnica Kylie Minouge shvatila da je on potpuno opsjednut Lisom i da njihova veza nije mogla uspjeti.

Jedne večeri u studiju Lisa je pitala Lennyja može li joj pokazati gdje je kupaonica, a na putu do nje Lisa se spotaknula na žice gitare i, kao u filmovima, pala Lennyju u zagrljaj. Počeli su se strastveno ljubiti i ostalo je, kako kaže, povijest.

"U tom trenutku sve se promijenilo. Počeli smo se ljubiti. Te sam se večeri uselio u Lisinu spavaću sobu. Sudbina nas je odvela tamo. Sa svakim satom naša ljubav je cvjetala. Slutnja je postala proročanstvo. Proročanstvo je postalo ekstaza", prisjetio je Lenny svoje najveće ljubavi.

Vjenčali su se u Las Vegasu na Lisin dvadeseti rođendan, 1987. godine.
Pjevač je u knjizi opisao i njihove intimne trenutke, a prisjetio se i kako su začeli kćer Zoe na Bahamima.

"Ništa nam nije trebalo. Nije nam trebala odjeća. Kupali smo se goli u oceanu. Vodili smo ljubav", otkrio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NINETIES (@90s.daily)

Lenny je izgradio i odlično prijateljstvo s manekenkom Naomi Campbell, s kojom je hodao 1998. godine, a danas zajedno posjećuju modne revije i druge događaje te pišu jedno drugom lijepe poruke na društvenim mrežama. Toliko su bliski da se i prije nekoliko godina šuškalo da hodaju, što su oboje porekli i potvrdili da su samo dobri prijatelji.

Još jedna Kravitzova bivša koja ne krije da ga voli i nakon prekida jest glumica Nicole Kidman. Njih dvoje hodali su od 2003. do 2004. godine, a Lenny je navodno pomogao Nicole da prebrodi razvod s Tomom Cruiseom. Kidman se tada sprijateljila i s Lennyjevom i Lisinom kćeri, s kojom je od 2017. do 2019. godine glumila u hit-seriji "Velike male laži".

"Ona će zauvijek biti u mom životu", kazao je u jednom intervjuu Lenny o Nicole, a i ona je koristila svaku moguću priliku kako bi nahvalila svojeg bivšeg.

Još neke od slavnih ljepotica koje je Lenny ljubio u prošlosti su Michele Rodriguez, Marisa Tomei, Adriana Lima, Natalie Imbruglia i Madonna, a njegova posljednja djevojka bila je brazilska manekenka Barbara Fialho, s kojom je prohodao 2018, a ove godine navodno su prekinuli.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Domaću pjevačicu posljednjih godina rijetko viđamo, a nakon gubitka 50 kilograma i operacije grudi izgleda kao druga osoba!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Hana Huljić i Petar Grašo - 6 Hana Huljić i Petar Grašo - 5 +22 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Celebrity Petar Grašo iznenadio uličnog svirača i s njim zapjevao svoj veliki hit, a sve je zabilježeno kamerama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene