Njegova druga strana

Na platnu je alfa-mužjak, ali tvrdi da se u stvarnosti boji svoje supruge u koju se zaljubio još kao dječak

Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: Getty) Jason Momoa (Foto: Instagram) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) +0 Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Galerija

Glumac Jason Momoa u novom intervjuu otkrio je kako je jedva skupio hrabrost da pozove svoju današnju suprugu glumicu Lisu Bonet na spoj.

Proslavio se ulogom Khala Droge u seriji "Igra prijestolja", a utjelovio je i superjunaka Aquamana, no tvrdi da je u stvarnosti potpuna suprotnost alfa-mužjacima koje najčešće glumi.

Pogledaj i ovo Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Neobičan odnos Slavni glazbenik otkrio što osjeća prema novom suprugu svoje bivše žene i sve iznenadio izjavom

Riječ je o glumcu Jasonu Momoi koji je zvijezda najnovijeg izdanja časopisa Men's Health na čijoj naslovnici pozira u pustinji mišićav i namazan blatom, dok veliki intervju otkriva njegovu potpuno drugačiju stranu.

"Možda izgledam opako, no to uopće nisam. Nemam nikakve sličnosti s Khalom Drogom. Nisam čak ni kralj svoje vlastite kuće! Potpuno sam prestravljen svojom suprugom", priznao je Momoa koji sebe opisuje kao "velikog obiteljskg čovjeka".

Jason je od 2007. godine u braku s 12 godina starijom kolegicom Lisom Bonet s kojom ima dvoje zajedničke djece, 13-godišnju kći Lolu Iolani i 11-godišnjeg sina Nakou-Wolfa, a u novom intervjuu priznao je kako je jedva skupio hrabrost da pozove Lisu na spoj.

Upoznao ju je kad je živio u hotelskoj sobi, oduševljen, ali i prestravljen činjenicom što susreće glumicu koja ga je očarala dok je još bio dječak.

"Kada mi je bilo osam godina vidio sam je na televiziji i rekao sam: 'Mamice, želim nju'", otkrio je u intervjuu u The Late Showu 2017. godine.

“Supruzi sam to priznao tek kad smo se vjenčali i dobili dvoje djece. Nisam htio da misli da sam ju uhodio kako bismo bili skupa i da misli da sam čudan“, rekao je.

Lisa je prije Jasona bila u braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom s kojim ima 31-godišnju kći Zoë Kravitz.

Lenny i Lisa bili su u braku od 1987. do 1993. godine, a nakon razvoda ostali su u fantastičnim odnosima. Lenny se zbližio i s Momoom za kojeg je u više navrata izjavio da ga voli kao brata, a otkrio je i da je u sjajnim odnosima s njihovim klincima.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +2 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene