Neobičan odnos

Slavni glazbenik otkrio što osjeća prema novom suprugu svoje bivše žene i sve iznenadio izjavom

Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Lisa Bonet, Jason Momoa (Foto: Getty Images) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Lisa Bonet, Jason Momoa (Foto: Getty Images) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: Getty) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) +0 Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Galerija

Lenny Kravitz otkrio je da mu je suprug njegove bivše žene Lise Bonet, Jason Momoa, kao brat i da ga voli.

Ljubavni odnosi i prijateljstva slavnih često znaju biti komplicirana, no jedno od najzačudnijih, ali i najljepših odnosa imaju slavni glazbenik Lenny Kravitz i njegova bivša supruga Lisa Bonet. 

Pogledaj i ovo Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Ludo zaljubljen "Najljepši muškarac 2018. godine" godinama voli samo jednu, 12 godina stariju suprugu

Lenny i Lisa bili su u braku od 1987. do 1993., a sada je Lisa pronašla sreću sa svojim drugim suprugom i jednim od najpoželjnijih muškaraca svijeta Jasonom Momoaom. 

Iako mnogi bivši supružnici ne komuniciraju, a kamoli da se druže, ovaj celebrity trojac čini upravo suprotno – u fantastičnim su odnosima. 

Lenny je progovorio o svojem odnosu s Momoom i jasno dao do znanja kako su im "obitelji povezane. Volim njezina muža, kao brat mi je, a volim i klince."

Lenny je rekao i kako unatoč tome što je prekid i svaki razvod uvijek bolan – treba pustiti ljubavi da vlada. 

"Lisa i ja smo se potrudili i dali si vremena da se ponovno zavolimo kao prijatelji", objasnio je glazbenik svoj odnos sa bivšom suprugom. 

Lenny i Lisa vjenčali su se davne 1987. u Las Vegasu, a dobili su i kćer Zoe. Lisa i Jason su se upoznali i počeli se viđati 2005., u listopadu 2017. napokon su se i vjenčali, a dobili su i dvoje djece.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) +1 Dijana Milojković (Foto: Instagram) Celebrity Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene