Netipičan zavodnik

Miljenik slavnih ljepotica ima impresivnu listu bivših, a sve ga i dalje vole

Lenny Kravitz i Vanessa Paradis (Foto: AFP) Lenny Kravitz i Vanessa Paradis (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lenny Kravitz i Vanessa Paradis (Foto: AFP) Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) +0 Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Galerija

Lenny Kravitz na Instagramu je čestitao rođendan jednoj od svojih bivših djevojaka, Vanessi Paradis, a ostao je u dobrim odnosima i s mnogim drugim poznatim damama s kojima je bio u vezi.

Nicole Kidman, Vanessa Paradis, Lisa Bonet i Naomi Campbell samo su neke od slavnih ljepotica koje je ljubio jedan od i danas najpoželjnijih neženja, glazbenik Lenny Kravitz (56).

Pogledaj i ovo Johnny Depp od oca je naslijedio karakter Kako izgleda sin Johnnyja Deppa koji živi podalje od svjetla reflektora? Nema čak ni društvene mreže, a gluma ga uopće ne zanima

No još impresivniji od liste njegovih bivših jest njegov odnos s njima nakon prekida. Lennyja bi se opravdano moglo proglasiti najboljim bivšim dečkom, odnosno mužem, jer ga većina žena koje su ga voljele, voli i dalje, a i on njih.

"Sretan rođendan jednoj i jedinoj", napisao je Lenny na svojem Instagramu pored fotke na kojoj zagrljen pozira s Vanessom Paradis, koja je ovaj tjedan napunila 48 godina.

Njih dvoje hodali su od 1992. do 1997. godine, a desetljećima nakon prekida ne kriju svoje simpatije jedno prema drugom.

Najviše pak začuđuje njegov odnos s bivšom suprugom Lisom Bonet, s kojom je u braku bio šest godina i koja ga nakon razvoda opisuje kao svojeg najboljeg prijatelja. Kada su se rastali, njihovoj kćeri Zoe bilo je tek pet godina, pa su je nastavili odgajati zajedno, zbog čega su stalno ostali u kontaktu. Lisa se zatim 2017. godine udala za glumca Jasona Momou, s kojim je Lenny također postao sjajan prijatelj, a jedan drugog čak nazivaju i bratom.

Lenny je izgradio i odlično prijateljstvo s manekenkom Naomi Campbell, s kojom je hodao 1998. godine, a danas zajedno posjećuju modne revije i druge događaje te pišu jedno drugom lijepe poruke na društvenim mrežama. Toliko su bliski da se i prije nekoliko godina šuškalo da hodaju, što su oboje porekli i potvrdili da su samo dobri prijatelji.

Još jedna Kravitzova bivša koja ne krije da ga voli i nakon prekida jest glumica Nicole Kidman. Njih dvoje hodali su od 2003. do 2004. godine, a Lenny je navodno pomogao Nicole da prebrodi razvod s Tomom Cruiseom. Kidman se tada sprijateljila i s Lennyjevom i Lisinom kćeri, s kojom je od 2017. do 2019. godine glumila u hit-seriji "Velike male laži".

"Ona će zauvijek biti u mom životu", kazao je u jednom intervjuu Lenny o Nicole, a i ona je koristila svaku moguću priliku kako bi nahvalila svojeg bivšeg.

Još neke od slavnih ljepotica koje je Lenny ljubio u prošlosti su Michele Rodriguez, Marisa Tomei, Adriana Lima, Natalie Imbruglia, Kylie Minogue i Madonna, a njegova posljednja djevojka bila je brazilska manekenka Barbara Fialho, s kojom je prohodao 2018, a ove godine navodno su prekinuli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene