vidljiva sličnost s ocem!

Ove ljepotice kćeri su poznatog filmskog snagatora, sve donedavno ih je skrivao, ali sad više paparazzima ne mogu promaknuti!

Sophia i Sistine Stallone - 1 Sophia i Sistine Stallone - 1 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia i Sistine Stallone - 4 Sophia i Sistine Stallone - 3 Sophia i Sistine Stallone - 2 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 3 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 1 Sophia Stallone - 4 Sophia Stallone - 5 Sophia Stallone - 6 Sophia Stallone - 7 Sophia Stallone - 8 +15 Sophia Stallone - 9 Galerija

Kćeri Sylvestera Stallonea Sistine i Sophia prošetale su se ulicama New Yorka te privukle pažnju prolaznika i paparazza.

Njujorškim ulicama zajedno su prošetale dvije kćeri Sylvestera Stallonea Sistine i Sophia Stallone, a svojim odjevnim kombinacijama privukle su pozornost prolaznika i paparazza.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav prizor! On se izobličio botoksom, a njegova 22 godine mlađa žena izgledom uspješno konkurira njihovim predivnim kćerima

Sophia i Sistine primijetile su da ih fotografiraju, ali nisu se obazirale, već su dalje nastavile svojim putem.

Obje su nosile odijela nekoliko brojeva veća, koja su sada moderna, a Sistine je nosila i dugu crnu kožnu jaknu te sunčane naočale koje su je učinile malo teže prepoznatljivom.

Sudeći po fotografijama, teško je ne zamijetiti sličnost tih dama i njihova slavnog oca glumca Stallonea, koji se njima itekako ponosi.

Inače, osim Sophie i Sistine, Stallone sa suprugom Jennifer Flavin ima i još jednu kćer Scarlet.

Sistine je inače odlučila krenuti očevim stopama pa je na filmskom platnu debitirala 2019. godine u horor-filmu "Pakao pod morem 2", prošle je godine snimila i film "Ponoć u Switchgrassu", a okušala se i u modnom svijetu poput majke.

Sophia je najstarija od tri sestre i pomalo samozatajna, a i ona se poput majke okušala u modelingu te je tako dosad pozirala za Harper's Bazaar.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić +11 Slađana Petrušić Nekad i sad Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 3 Ana Obregon, Davor Šuker (FOTO: Instagram, Pixsell) Ana Obregon - 2 +17 Ana Obregon - 1 Zanimljivosti Šuker je bio ludo zaljubljen u nju, a pala je i prosidba koja je zanosnu ljepoticu umalo koštala života: "Zamalo smo zvali i hitnu jer mi je zapeo u grlu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene