Brižna kći

Ova bujna ljepotica kći je legendarnog glumca, a izazvala je totalnu pomutnju kad mu je došla u posjet!

Sophia Stallone Sophia Stallone Profimedia 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Stallone - 3 Sophia Stallone - 2 Sophia Stallone - 1 Sophia Stallone i Sylvester Stallone - 1 Sylvester Stallone i kćer Sophia Sophia Stallone i Sylvester Stallone - 2 Sylvester Stallone - 1 Sylvester Stallone - 2 Sylvester Stallone - 3 Sophia Stallone - 1 +27 Sophia Stallone - 2 Galerija

Sophia Stallone, kći Sylvestera Stallonea, posjetila je tatu na snimanju filma u New Yorku, a svi su pogledi bili uprti u nju čim se pojavila.

U New Yorku se trenutno odvija snimanje filma ''Tulsa King'' u kojem jednu od uloga tumači i slavni Sylvester Stallone, a jedna od njegove tri kćeri nije mogla propustiti priliku posjetiti tatu na setu.

Pogledaj i ovo Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Prave ljepotice Tko gleda u njega uz takve kćeri? Lice uništio botoksom kao i majka jer je htio ostati mlad, ali njima to ne pada pamet

Sophia Stallone se tako nakratko pojavila na snimanju kako bi zagrlila i pozdravila tatu, a za sobom je sve pomela te prisutne i fotografe ostavila bez daha.

Obukla je trendi traperice svjetle boje, a gore je nosila sivi top s rukavima koji je istknuo njene trbušne mišiće. Uz sve to iskombinirala je bijelu torbicu.

Nakon lijepog iznenađenja koje je pružila poznatom tati, otišla je svojim putem, a Stallone je nastavio sa snimanjem.

25-godišnja Sophia je nekoliko kadrova sa snimanja podijelila i na društvenim mrežama. Snimila je ulicu punu rascvjetanih stabala te dijelove seta i ekipu koja radi na filmu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone)

Sylvester ima petoro djece, od kojih dva sina Sagea i Seargeoha te tri kćeri, a sve ljepotice, Sistine, Scarlet i Sophiu.

Sophia je najstarija od sestara koje Sylvester ima s Jennifer Flavin, bivšom manekenkom i poduzetnicom, a vjenčali su se 1997. godine.
Sinove je Stallone dobio s američkom glumicom i fotografkinjom Sashom Czack.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Bensimon - 4 Kelly Bensimon - 5 Kelly Bensimon - 2 Kelly Bensimon - 1 +1 Kelly Bensimon - 3 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 +6 Katarina Baban - 10 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene