Jako elegantna!

Kate Middleton ovim je detaljem odala počast princezi Diani i pokazala da je ljubiteljica istih stvari kao i ona!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Princeza Diana Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton - 8 +21 Kate Middleton - 7 Galerija

Kate Middleton još je jednom odjevnom kombinacijom u nizu odala počast pokojnoj svekrvi princezi Diani, u svojim izlascima uvijek misli na nju.

Kate Middleton već je nekoliko puta odala počast princezi Diani svojim odjevnim kombinacijama ili određenim detaljima u kojima se pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Dianin nakit čest je Katein dodatak, a nerijetko je i odabirom haljina ili drugih komada odjeće podsjetila na neku od kombinacija pokojne princeze Diane.

Isto je bilo i ovog puta kad je Kate u posjeti londonskom olimpijskom parku stigla u crnim svečanim hlačama te tamno plavim sakoom s crnim detaljima. Obožavatelje kraljevske obitelji ovom je kombinacijom odmah podsjetila na princezu Dianu 1994. godine kad je u sličnom sakou napustila San Lorenzo restoran u Londonu.

Kate je na bdjenju kraljice Elizabete nosila i posebne naušnice u vlasništvu kraljevske obitelji.

40-godišnja Kate nosila je biserne naušnice koje je Diana dobila netom prije vjenčanja s princem Charlesom 1981. godine, a koje je izradila draguljarnica Collingwood, što je dodatno dirnulo obožavatelje kraljevske obitelji. Bio je to jedan od Dianinih omiljenih komada nakita, a nosila ih je na kraljevskim turnejama po Australiji, Kanadi i Italiji.

Kate, osim što voli podsjetiti na Dianu, često i reciklira svoje komade odjeće ili nakita pa je tako par komada haljina već nekoliko puta kombinirala s drugim dodacima za razna događanja, a svoje vjerne fanove uvijek oduševi novom kombinacijom.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +33 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput se uvukla u pripijeni lateks, a onda se dogodila nezgoda, čak ni zlatne ruke Marka Grubnića nisu pomogle!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Princ Harry i princ Charles - 2 Meghan Markle i kralj Charles III. Kralj Charles +24 Kralj Charles Celebrity Kralj Charles ne može se pomiriti s jednom stvari, zbog svega je apsolutno shrvan i samo se nada najboljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene