Diana bi bila ponosna

Pogledajte kako je Kate odala počast princezi Diani, odabrala je baš detalj koji je obilježio poveći skandal!

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Ben Stansall/Press Association/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 1 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle +15 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 3 Galerija

Kate Middleton za bdjenje kraljice Elizabete nosila je naušnice princeze Diane, koje je ona nosila tijekom jednog od svojih najzapaženijih pojavljivanja koje se i danas jako dobro pamti.

Princeza od Walesa iliti Kate Middleton iskoristila je odavanje počasti pokojnoj kraljici Elizabeti da se prisjeti još jedne pokojne članice kraljevske obitelji, princeze Diane.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

40-godišnja Kate nosila je biserne naušnice koje je Diana dobila netom prije vjenčanja s princem Charlesom 1981. godine, a koje je izradila draguljarnica Collingwood, što je dodatno dirnulo obožavatelje kraljevske obitelji. Bio je to jedan od Dianinih omiljenih komada nakita, a nosila ih je na kraljevskim turnejama po Australiji, Kanadi i Italiji.

Počela ih je zapravo nositi prije nego što je postala princeza od Walesa, i to kao poklon draguljarnice koja je bila omiljena u obitelji Spencer. Na njoj su se mogle vidjeti tijekom turneje po SAD-u 1985. godine, gdje ih je nosila uz čipkastu bijelu haljinu i tijaru na gala večeri u britanskom veleposlanstvu. Nosila ih je i uz pripijenu crnu haljinu dok je prisustvovala zabavi Vanity Faira u Serpentine Gallery u studenom 1994. u Londonu, a koja je kasnije postala poznata i kao "osvetnička haljina".

Naime, Diana je tu haljinu nosila na dan kada je princ Charles javno priznao da ju je varao te da održava vezu s Camillom Parker Bowles, a ona mu je seksi izdanjem odlučila pokazati što propušta.

Kate je sada te naušnice odlučila nositi u jednom od najvažnijih, ali i najtužnijih trenutka, a krase je i na službenom portretu objavljenom povodom njezina 40. rođendana ranije ove godine.

Draguljarnica Collingwood Diani je posuđivala dragulje tijekom razdoblja zaruka, uključujući raskošnu dijamantnu ogrlicu i odgovarajuće naušnice, koje je nosila za portretnu sesiju s Lordom Snowdonom. Navodno su joj htjeli pokloniti ogrlicu i naušnice kao vjenčani dar, no iz palače su ih upozorili da bi dar bio previše ekstravagantan, pa je umjesto toga dobila dijamantne i biserne naušnice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton +25 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Celebrity Princ Harry nije mogao suspregnuti suze, trenutak kada su ga preplavile emocije uhvatili i fotografi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene