Jedna sitnica!

Kate Middleton opet je iznenadila javnost, i to jednostavnim potezom koji se komentira na društvenim mrežama, evo o čemu je riječ!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 1 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 5 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 4 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 3 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Kate Middleton i princ William +24 Princ William i Kate Middleton Galerija

Obožavatelji kraljevske obitelji primijetili su detalj na Kate Middleton pa se opet iznenadili njezinom jednostavnošću, na koju su navikli.

Kate Middleton prisustvovala je zajedno sa suprugom princem Williamom i princezom Charlotte na atletskom natjecanju u Commonwealthu, a vojvotkinja od Cambridgea za ovaj je događaj izabrala jednu posebnu odjevnu kombinaciju.

Pogledaj i ovo Princ William, Kate Middleton i princ George vidite li vi što nedostaje? Netko se dobro poigrao s božićnom čestitkom Williama i Kate, ali svi se pitaju kako oni nisu primijetili tako očite detalje prije puštanja u javnost!

Kate je bila cijela u bijelom, a nosila je hlače, majicu i sako. Hlače je čak i stegnula bijelim remenom, pa je tako vojvotkinja bila itekako uočljiva među okupljenom masom.

Ipak, osim odjevnih komada, obožavatelji kraljevske obitelji primijetili su još nešto na Kate, što je mnoge razveselilo.

Naime, Kate je nosila ogrlicu i naušnice koje je nosila na krštenju svoje kćeri Charlotte, koja je baš na ovom događanju i jedina od njihove troje djece bila s Kate i Williamom.

Vojvotkinja je zasjala s nakitom okruglog formata ukrašenim dijamantima, koji su još više istaknuli Kateinu ljepotu.

Ovime je buduća kraljica još jednom pokazala koliko je jednostavna osoba, a ovo nije prvi put da je Kate ''reciklirala'' neki odjevni komad ili komad nakita.

Isto je napravila i s nekoliko haljina i kaputa, ali i s naušnicama i ogrlicama koje je prvi put nosila za neki poseban događaj u kraljevskoj obitelji.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar +23 Kaja Vidmar Celebrity Šime Vrsaljko objavio je prvu zajedničku fotografiju sa svojom novom obitelji, partnericom Kajom i kćerkicom Viktorijom!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 2 Đina Džinović - 3 Đina Džinović - 4 +17 Đina Džinović - 5 Zanimljivosti Kći Harisa Džinovića zbog seksi fotki obitelji zadaje glavobolje, dok se njezin brat uglavnom skriva od medija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene