Ne voli pažnju

Daniel Craig u izlasku s kćeri ljepoticom za koju rijetki znaju da i postoji, već joj je 30 godina, a paparazzi su je dosad snimili samo nekoliko puta

Daniel Craig Daniel Craig Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig s kćeri Ellom Loudon - 2 Daniel Craig s kćeri Ellom Loudon - 1 Daniel Craig s kćeri Ellom Loudon - 3 Daniel Craig s kćeri Ellom Loudon - 4 Ella Loudon - 14 Ella Loudon - 13 Ella Loudon - 12 Ella Loudon - 11 Ella Loudon - 10 Ella Loudon - 9 +9 Ella Loudon - 8 Galerija

Kći poznatog Jamesa Bonda, Daniela Craiga, Ella Loudon izrasla je u pravu ljepoticu.

Malo tko zna da jedan od najboljih Jamesa Bondova Daniel Craig ima kćer koja ima već 30 godina, a na premijeru svog novog filma ''Glass Onion: A Knives Out Mystery'' stigao je upravo s njom.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson "prošao je kroz hrpu testova" Bivši James Bond otkrio što iskreno misli o potencijalnom nasljedniku: "Podržat ću ga ako..."

Ella Loudon i njezin popularni tata pozirali su ispred kamera, a lijepa Ella pokazala je duboki dekolte u crnoj haljini bez grudnjaka.

Ella je rođena u braku Daniela i Fione Loudon, koji je trajao samo dvije godine od 1992. do 1994. godine. Baš poput majke i oca, Ella je također krenula glumačkim stopama, ali umjesto filma Ella je odabrala kazalište, pa na kazališnim daskama glumi i danas u brojnim predstavama.

Plavokosa ljepotica doista sliči svojem poznatom ocu, ali vrlo se rijetko pojavljuje u javnosti, pa su je paparazzi dosad uspjeli uhvatiti samo u prisustvu oca u nekoliko navrata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Loudon (@ellaloudon)

Craig osim Elle ima još jednu kćer, koju je dobio u drugom braku s glumicom Rachel Weisz 2018. godine.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 6 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 5 +21 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 4 Celebrity Tihana Harapin Zalepugin oglasila se poslije tužnih vijesti o suprugu: ''Prije tri dana nismo ni slutili...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +24 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene