i to se događa!

Na računima imaju silne milijune, no djeci ne žele ostaviti ništa: Evo tko planira sve potrošiti sam, a tko bi radije novac dao psima!

50 Cent (Foto: Getty Images) 50 Cent (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju 50 Cent (Foto: Getty Images) Laurene Powell Jobs (Foto: Getty Images) Laurene Powell i Steve Jobs (Foto: Getty Images) 50 Cent (Foto: Getty Images) 50 Cent (Foto: Getty Images) Laurene Powell Jobs (Foto: Getty Images) 50 Cent (Foto: Getty Images) Laurene Powell Jobs (Foto: Getty Images) 50 Cent (Foto: Instagram) +0 Laurene Powell Jobs (Foto: Getty Images) Galerija

Daniel Craig, 50 Cent i Simon Cowell neki su od slavnih bogataša koji ne planiraju svojoj djeci ostaviti nikakvo nasljedstvo, a svatko od njih za to ima vlastite razloge.

Nije neuobičajeno da djeca slavnih i bogatih roditelja cijeli život žive lagodnim životom na njihov račun, no postoje i iznimke.

Pogledaj i ovo 50 Cent - 8 užarena atmosfera 50 Cent vratio se u Hrvatsku nakon što je izjavio da više nikad neće doći, u zagrebačkoj Areni napravio je pravi spektakl: ''Bio sam tu već, tad ste bili jako glasni''

Tako, primjerice, Marlon Brando, Sean Connery, Kirk Douglas i Philip Seymour Hoffman svojoj djeci nakon smrti nisu ostavili niti novčića, iako je svaki od njih za života stekao pravo bogatstvo, i to uglavnom kako bi ih motivirali da sami zarađuju za život, a tom se filozofijom vode i neki živući bogataši.

U nastavku donosimo popis zvijezda koje na bankovnim računima imaju silne milijune, no ne planiraju ih ostaviti svojoj djeci, a poznato je i koji su im razlozi.

Daniel Craig

Bogatstvo glumca koji je utjelovio agenta 007 procjenjuje se na oko 160 milijuna dolara, od čega je većinu stekao igrajući Jamesa Bonda. No, njegove dvije kćeri vjerojatno neće dobiti ni centa od toga. Daniel je odrastao u siromašnoj obitelji, otac mu je bio mornar, a majka učiteljica, te vjeruje da bi svatko sam trebao zarađivati za život. Glumac cijeli koncept nasljedstva smatra neukusnim i misli da bi svatko tijekom života trebao potrošiti sav novac koji je zaradio.

50 Cent

Spor između repera i njegova sina Marquisea tema je koja se već duže vremena provlači kroz medije. Nikada nisu izgradili odnos i reper navodno ne gaji nikakve očinske osjećaje prema sinu, a kada je odlučio javno objaviti njihovu privatnu prepisku, zaprijetio mu je kako će ga izbaciti iz oporuke. Prema zadnjim procjenama, 50 Cent na svojem bankovnom računu ima oko 52 milijuna dolara.

Simon Cowell

Glazbeni mogul koji je producirao emisije X Factor, American Idol i America's Got Talent također ne planira ništa ostaviti svojoj djeci. Cowell tvrdi da djeci treba pružiti svoje vrijeme i prenijeti na njih svoja znanja, a u ideju nasljedstva ne vjeruje te kaže da bi radije svoj novac donirao humanitarnim udrugama za pomoć djeci i psima.

Andrew Lloyd Webber

Slavni britanski skladatelj koji je napisao "Fantoma opere", "Mačke" i mnoge druge poznate mjuzikle tijekom karijere zaradio je više od milijardu dolara. Ipak, nijedno od njegovih petero djece od toga neće dobiti ni novčića jer Webber vjeruje da bi se svatko trebao sam financirati.

"Tu se radi o radnoj etici. Uopće ne vjerujem u nasljeđivanje novca. Ne podržavam to da djeca odjednom dobiju gomilu novca jer onda nemaju razloga ni motivaciju za rad", smatra skladatelj.

Laurene Powell Jobs

Udovica osnivača Applea, Stevea Jobsa, držat će se plana svojeg supruga i svojoj djeci neće ostaviti nasljedstvo, baš kako je i on htio. Umjesto toga svoje bogatstvo će odgovorno raspodijeliti i investirati u tvrtke koje mijenjaju svijet, a s tim je već i počela, pa je tako, primjerice, 2015. godine lansirala program koji pomaže u školovanju siromašnih studenata.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jay-Z i Beyonce - 8 Jay-Z i Beyonce - 7 Jay-Z i Beyonce - 6 Jay-Z i Beyonce - 5 +15 Jay-Z i Beyonce - 4 Celebrity Jedan od najmoćnijih svjetskih parova ponovno uživa u Hrvatskoj, pogledajte fotke s luksuzne jahte na kojoj plove!  

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 4 Nika Turković - 3 Nika Turković - 1 +23 Nika Turković Celebrity Naša pjevačica pokazala neprimjerene komentare koje je dobila ispod fotografije u badiću: "To znači da sam žena"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene