Više se ne skriva!

Anđelka Prpić ponosno pokazala trudnički trbuh i otkrila kako provodi vrijeme u slatkom iščekivanju

Anđelka Prpić Anđelka Prpić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić Anđelka Prpić i Marko Žugić Anđelka Prpić i Marko Žugić Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić s novim partnerom - 2 Anđelka Prpić s novim partnerom - 1 Anđelka Prpić +20 Anđelka Prpić Galerija

Anđelka Prpić prvi put je objavila fotografiju svojeg trudničkog trbuha, koji je dugo skrivala od javnosti.

Glumica Anđelka Prpić obradovala je svoje pratitelje na društvenim mrežama  prvom fotografijom na kojoj je pokazala svoj trudnički trbuščić.

Pogledaj i ovo Anđelka Prpić - 1 uživa u majčinstvu Miljenica regije pet mjeseci nakon poroda otkrila tajnu koja se krije iza imena njezine djevojčice: ''Za to sam ime prvi put čula u seriji u kojoj sam radila...''

Iako je to dugo skrivala, Anđelka sada ponosno pokazuje kako uživa u trudnoći, a na ovoj fotografiji pozirala je na suncu sjedeći u crnoj uskoj haljini koja je pratila njene trudničke obline.

''O planovima za vikend…'' napisala je u opisu fotografije.

''Joooj, ljepoto!'', ''Samo dobre vibracije i neko pametno ime za dijete kao što su i tebi tvoji dali'', savjetovala joj je jedna pratiteljica.

''Znači glasine su točne!'' razveselio se jedan pratitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagra
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Srpski mediji pišu da je glumica već u 6. mjesecu trudnoće, a o bliskosti Anđelke i Marka Žugića s kojim čeka dijete počelo se šuškati otkako su se zajedno pojavili na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je on poljubio u glavu i zagrlio, a ona je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na osude javnosti zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši suprug Dario Prpić prijatelji i kumovi.

Anđelka i Dario vjenčali su se 2011. godine, a 2012. dobili su sina, no njihovu je braku prije dvije godine došao kraj, i to navodno zbog njegove ljubomore.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv"; izjavo je Anđelkin bivši muž za srpske medije.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne Cara Delevingne +22 Cara Delevingne Celebrity Zbog njezinih uznemirujućih fotografija svi su plakali, a sada je isplivala istina što se iza njih krije: "Zahvalna sam na njima"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 +17 Ivana Kekin - 2 Celebrity Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene