Više se ne kriju

Anđelka Prpić ne odvaja se od prijatelja bivšeg muža s kojim čeka dijete, a pokazala je i trudnički trbuh u pripijenoj haljini

Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić s novim partnerom Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić s novim partnerom - 2 Anđelka Prpić s novim partnerom - 1 Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 15 Anđelka Prpić - 12 Anđelka Prpić - 13 Anđelka Prpić - 14 Anđelka Prpić - 11 +22 Anđelka Prpić - 10 Galerija

Anđelka Prpić pokazala je trudnički trbuh u pripijenoj haljini, a njezin novi dečko i najbolji prijatelj bivšeg joj muža ne odvaja se od nje.

Jedna od omiljenih srpskih glumica i zvijezda serije "Andrija i Anđelka", 38-godišnja Anđelka Prpić pokazala je u javnosti trudnički trbuh, i to nakon što se pročulo da čeka dijete s dobrim prijateljem svojeg bivšeg supruga Darija Prpića.

Pogledaj i ovo Anđelka Prpić - 1 uživa u majčinstvu Miljenica regije pet mjeseci nakon poroda otkrila tajnu koja se krije iza imena njezine djevojčice: ''Za to sam ime prvi put čula u seriji u kojoj sam radila...''

Anđelka je snimljena u društvu svojeg novog partnera Marka Žugića na jednom događanju u Beogradu, gdje su pred svima dobro raspoloženi izmjenjivali nježnosti. Glumica je na događanje stigla u crnoj pripijenoj haljini kojom je istaknula trbuh, a pokazala ga je i svojim pratiteljima na profilu na Instagramu, gdje je u pričama objavila jednu fotografiju.

Srpski su mediji nedavno prenijeli vijest da se par uskoro sprema i pred oltar.

''Anđelka nema nikakvih prepreka da ponovno stane na ludi kamen. Ona je zakonski razvedena, pa je samim time i slobodna žena. Kada je saznala da je trudna, ona i Marko dogovorili su se da se vjenčaju u skorije vrijeme i da to naprave u tajnosti jer su im preko glave natpisi u medijima, skečevi i šale na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njenom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa su se dogovorili da na vjenčanju uzme njegovo prezime. Oni se uvelike pripremaju za taj dan i sve detalje drže u strogoj tajnosti kako mediji ne bi izvještavali s ovog događaja. Dan prije toga kumovi će znati gdje će biti obavljeno vjenčanje i to je to'', izjavio je anonimni izvor za Blic.

Njihov odnos nedavno je za medije prokomentirao i Anđelkin otac Predrag Stević.

"Pa da vam kažem, nije baš lako. Više mojoj supruzi nego meni. Mene to slabo netko i pita, ali ja je podržavam u svemu, to je moje dijete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to riješila. Kažem vam, mene stvarno nitko nije stao pitati: "Je li, što je bilo, što je ovo...", stvarno nikad, a Duški tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira", izjavio je Predrag za Kurir.

Par sve voli držati u tajnosti, pa je tako skrivao i svoju ljubav te vijest o trudnoći. O bliskosti Anđelke i Marka šuška se već neko vrijeme, i to otkako su zajedno viđeni na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je poljubio u glavu i zagrlio, nakon čega je ona njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na prepreke zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši suprug Dario prijatelji i kumovi. Anđelka i Dario bili su u braku od 2011. godine, a 2012. godine postali su roditelji sina, no njihovu je braku prije dvije godine došao kraj, i to zbog njegove navodne ljubomore.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives Celzijus u tijesnom i mokrom badiću raspametila poznate Hrvatice: "Rekla bih da ne znam gdje da gledam, ali znam"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 8 +31 Maja Šuput - 9 Celebrity Šuput pokazala kako preslatki Bloom prvi put uživa u zimskim radostima: "Živi bolje nego ministar!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene