Znaju se godinama

Srpska glumica koju Hrvati obožavaju čeka dijete s prijateljem bivšeg muža, ostao je zatečen nakon što su mu mjesecima sve tajili?

Anđelka Prpić Anđelka Prpić Jurica Galoic/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 19 Anđelka Prpić (Foto: Instagram) Anđelka Prpić - 16 Anđelka Prpić - 17 Anđelka Prpić - 15 Anđelka Prpić - 14 Anđelka Prpić - 13 Anđelka Prpić - 12 Anđelka Prpić - 11 +17 Anđelka Prpić - 10 Galerija

Anđelka Prpić prema pisanju srpskih medija čeka dijete s bliskim prijateljem svojega bivšeg supruga Darija Prpića.

Jedna od omiljenih srpskih glumica Anđelka Prpić ovih se dana našla u središtu pozornosti nakon što su mediji u susjednoj zemlji prenijeli vijest da čeka dijete s bliskim prijateljem svojega bivšeg supruga Darija Prpića.

Pogledaj i ovo Anđelka Prpić - 1 uživa u majčinstvu Miljenica regije pet mjeseci nakon poroda otkrila tajnu koja se krije iza imena njezine djevojčice: ''Za to sam ime prvi put čula u seriji u kojoj sam radila...''

Prema pisanju Nove.rs, 38-godišnja Anđelka u petom je mjesecu trudnoće, a dijete čeka s Markom čije prezime zasad nije poznato, a koji je dobar prijatelj njezina bivšeg supruga Darija. On mu je inače trebao navodno biti i vjenčani kum na vjenčanju sa zaručnicom s kojom je bio 11 godina, no svemu je došao kraj upravo zbog lijepe glumice.

Dario je vijest o trudnoći saznao tek nedavno, a Kurir prenosi da ga je o svemu obavijestila bliska osoba te da je ostao zatečen.

"Dariju ni na kraj pameti nije bilo da će se Anđelka upustiti u vezu s čovjekom s kojim je godinama bio najbolji prijatelj. Trebali su se čak i okumiti. Godinama im je dolazio u kuću. Nije mogao ni pomisliti da bi on mogao imati išta više osim prijateljstva s njegovom bivšom suprugom Anđelkom, zbog koje je i ostavio djevojku s kojom je bio 11 godina u vezi", izjavio je izvor za Kurir.

O bliskosti Anđelke i Marka šuška se već neko vrijeme, i to otkako su zajedno viđeni na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je poljubio u glavu i zagrlio, nakon čega je ona njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

"Nitko se nikom slučajno nije dogodio", napisala je tada, no izgleda kako ju je odlučila obrisati.

"Nemojte me, molim vas, zvati zbog gluposti", izjavila je Anđelka ovih dana za Telegraf, a razgovorljiv nije bio ni njezin bivši suprug.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv", poručio je Dario za Kurir

Anđelka i Dario bili su u braku od 2011. godine, a 2012. godine  postali su roditelji sina, no njihovu je braku prije dvije godine došao kraj, i to zbog njegove navodne ljubomore.

Domaća publiku Anđelku je najviše zavoljela zbog uloge u seriji "Andrija i Anđelka", u kojoj ih je iz sezone u sezonu nasmijavala i osvojila brojne simpatije. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 3 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 1 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 2 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 4 +19 Ethan Hawke i supruga Ryan - 6 Celebrity Slavni glumac uhvaćen u rijetkim trenucima s 12 godina mlađom ženom, nekad mu je čuvala djecu i nije nalik drugima u Hollywoodu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković +26 Fani Stipković Celebrity Naša najseksi novinarka pokazala nikad tjesniji dekolte, evo u kakvom duhu ona slavi blagdane!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene