Nitko neće znati kad ni gdje

Omiljena srpska glumica i njen novi partner spremni su izreći sudbonosno ''da'', ali sve će biti u strogoj tajnosti

Anđelka Prpić Anđelka Prpić Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić Anđelka Prpić Anđelka Prpić Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 19 Anđelka Prpić - 18 Anđelka Prpić - 17 Anđelka Prpić - 16 Anđelka Prpić - 15 Anđelka Prpić - 14 +17 Anđelka Prpić - 13 Galerija

Srpski mediji pišu kako Anđelka Prpić s novim partnerom Markom Žugićem uskoro planira stati pred oltar.

Regionalne medije proteklih dana okupirala je srpska glumica Anđelka Prpić koja čeka dijete sa svojim novim partnerom Markom Žugićem.

Pogledaj i ovo Anđelka Prpić divno! Sretne vijesti u životu omiljene regionalne glumice koja je punila medijske stupce privatnim životom posljednjih mjeseci!

No, čini se da beba nije jedina prinova. Bliski izvor za srpski Blic govori kako se par uskoro planira i vjenčati.

''Anđelka nema nikakvih prepreka da ponovo stane na ludi kamen. Ona je zakonski razvedena, pa samim tim je i slobodna žena. Kada je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili da se vjenčaju u skorije vrijeme i da to naprave u tajnosti jer su im preko glave natpisi u medijima, skečevi i šale na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njenom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa su se dogovorili da na vjenčanju uzme njegovo prezime'', ispričao je izvor.

''Oni se uveliko pripremaju za taj dan i sve detalje drže u strogoj tajnosti kako mediji ne bi izvještavali s ovog događaja. Dan prije toga će kumovi znati gdje će biti obavljeno vjenčanje, i to je to'', govori izvor.

Par sve voli jako skrivati u tajnosti pa su tako skrivali i svoju ljubav te vijest o trudnoći. O bliskosti Anđelke i Marka šuška se već neko vrijeme, i to otkako su zajedno viđeni na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je poljubio u glavu i zagrlio, nakon čega je ona njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na prepreke zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši suprug Dario prijatelji i kumovi. Anđelka i Dario bili su u braku od 2011. godine, a 2012. godine postali su roditelji sina, no njihovu je braku prije dvije godine došao kraj, i to zbog njegove navodne ljubomore.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević na Instagramu Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević oglasio se prvi put nakon vijesti o razvodu s Jelenom Perčin, evo što je objavio

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Jamie Foxx - 7 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 6 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 5 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 4 +27 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 3 Celebrity Knoll je razuzdanu zabavu DiCaprija napustila u automobilu poznatog glumca, osmijehe s lica nisu skidali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene