Šuška se već dugo

Srpska glumica koja je tema regionalnih medija posljednjih dana slučajno priznala da je trudna

Anđelka Prpić Anđelka Prpić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 19 Anđelka Prpić - 18 Anđelka Prpić - 17 Anđelka Prpić - 16 Anđelka Prpić - 15 Anđelka Prpić - 14 Anđelka Prpić - 13 Anđelka Prpić - 12 +9 Anđelka Prpić - 11 Galerija

Anđelka Prpić potvrdila je da je trudna u emisiji na jednoj srpskoj televiziji, šuškanja su kružila već nekoliko dana.

Glumica Anđelka Prpić potvrdila je da je trudna s Markom Žugićem, bliskim prijateljem svojega bivšeg supruga Darija Prpića.

Pogledaj i ovo Anđelka Prpić napravila i jednu promjenu Anđelka Prpić u jednom od najseksi izdanja dosad pokazala kako izgleda samo četiri mjeseca nakon poroda: "Ti si vatra!"

U jednoj emisiji na srpskoj televiziji voditelj je Anđelku morao pitati nešto o pričama koje kruže već danima, a glumica je bila dobro raspoložena pa iskreno odgovorila.

Anđelka se s voditeljem zezala oko pripreme blagdanske hrane, a u jednom je trenu ustala do stola s raznim delicijama kako bi nešto kušala. Gledatelji su tada rekli da joj se nazirao trbuščić, piše Blic.rs.

''Moram jesti za Đoleta, za sebe i za sve nas'', ispravila se brzo.

Prema pisanju Nove.rs, 38-godišnja Anđelka u petom je mjesecu trudnoće, a dijete čeka s Markom čije prezime zasad nije poznato, a koji je dobar prijatelj njezina bivšeg supruga Darija. On mu je inače trebao navodno biti i vjenčani kum na vjenčanju sa zaručnicom s kojom je bio 11 godina, no svemu je došao kraj upravo zbog lijepe glumice.

Dario je vijest o trudnoći saznao tek nedavno, a Kurir prenosi da ga je o svemu obavijestila bliska osoba te da je ostao zatečen.

"Dariju ni na kraj pameti nije bilo da će se Anđelka upustiti u vezu s čovjekom s kojim je godinama bio najbolji prijatelj. Trebali su se čak i okumiti. Godinama im je dolazio u kuću. Nije mogao ni pomisliti da bi on mogao imati išta više osim prijateljstva s njegovom bivšom suprugom Anđelkom, zbog koje je i ostavio djevojku s kojom je bio 11 godina u vezi", izjavio je izvor za Kurir.

O bliskosti Anđelke i Marka šuška se već neko vrijeme, i to otkako su zajedno viđeni na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je poljubio u glavu i zagrlio, nakon čega je ona njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 9 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 2 +28 Snježana Schillinger - 8 Celebrity Snježana Schillinger na egzotičnoj će lokaciji dočekati Novu, ali probleme joj je nakratko stvorio suprug!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana - 3 Princeza Diana - 2 Princeza Diana - 6 Princeza Diana - 4 +17 Princeza Diana - 1 Celebrity Princeza Diana rijetko se skidala iz obožavanih komada odjeće, ali nakon jednog događaja za njih više nije htjela čuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene