istaknula trbuh

Anđelka Prpić pokazala kako izgleda u šestom mjesecu trudnoće, nakon što je dugo skrivala da čeka dijete s prijateljem bivšeg muža

Anđelka Prpić Anđelka Prpić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić Anđelka Prpić i Marko Žugić Anđelka Prpić i Marko Žugić Anđelka Prpić s novim partnerom - 1 Anđelka Prpić s novim partnerom - 2 Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić i Andrija Milošević Anđelka Prpić Anđelka Prpić +19 Anđelka Prpić Galerija

Osvanula je nova fotografija trudne Anđelke Prpić koja čeka dijete s prijateljem bivšeg muža Markom Žugićem.

Jedna od omiljenih srpskih glumica i zvijezda serije "Andrija i Anđelka", 38-godišnja Anđelka Prpić, čeka dijete s novim partnerom Markom Žugićem.

Pogledaj i ovo Anđelka Prpić divno! Sretne vijesti u životu omiljene regionalne glumice koja je punila medijske stupce privatnim životom posljednjih mjeseci!

Trudnoću je uspjela dugo zatajiti od javnosti, no otkako je nedavno na jednom događaju prvi put pokazala trbuh, više se ne skriva.

Sada je na Instagramu osvanula njezina nova fotografija na kojoj je istaknula poveći trbuh u uskoj majici na prugice, a srpski mediji navode kako je glumica u šestom mjesecu trudnoće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoran Ivanov (@zoksigile82)

"Neka je sretno roditeljima, bravo Anđelka. Čestitke!", "Ja nju obožavam", "Lijepa Anđa", neki su od komentara koje je dobila.

O bliskosti Anđelke i Marka počelo se šuškati otkako su se zajedno pojavili na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je on poljubio u glavu i zagrlio, a ona je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na osude javnosti zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši suprug Dario Prpić prijatelji i kumovi.

Anđelka i Dario vjenčali su se 2011. godine, a 2012. dobili su sina, no njihovu je braku prije dvije godine došao kraj, i to navodno zbog njegove ljubomore.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv"; izjavo je Anđelkin bivši muž za srpske medije.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 3 Boris Rogoznica - 1 Doris Pinčić i Boris Rogoznica Boris Rogoznica +13 Boris Rogoznica - 2 Celebrity Boris Rogoznica ponovno ljubi? Objavio je fotografiju s misterioznom plavušom s kojom uživa na putovanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene