Globalna senzacija

Zvijezde omiljenog božićnog filma na okupu nakon20 godina: Što se sve događalo iza kulisa i što se krije iza kultnih scena?

Hugh Grant Hugh Grant Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant Emma Thompson Rodrigo Santoro - 3 Rodrigo Santoro - 1 Heike Makatsch - 9 Heike Makatsch - 10 +0 Heike Makatsch - 8 Galerija

Glumci filma "Zapravo ljubav" okupit će povodom 20. obljetnice izlaska filma, što njihovi obožavatelji jedva čekaju.

Zvijezde jednog od omiljenih romantičnih filmova "Love Actually" ponovno se okupljaju kako bi proslavile 20. godišnjicu omiljene božićne komedije, a ta je vijest razveselila tisuće njezinih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Vince Vaughn, Reese Witherspoon za kvalitetan smijeh Nije klasična romantična božićna priča, ali se na humorističan način bavi zapravo bitnom tematikom

Jednosatni specijal bit će emitiran na ABC-ju 29. studenog, a njemu će se pojaviti danas 63-godišnja Emma Thompson, 62-godišnji Hugh Grant, 72-godišnji Bill Nighy i 58-godišnja Laura Linney.

"Smijeh i tajne Ljubavi zapravo: 20 godina kasnije" bit će naziv intervjua u kojem će novinarka Diane Sawyer pričati s glumcima te redateljem Richardom Curtisom. Jednokratni specijal otkrit će zapravo kako je film postao omiljena božićna tradicija i globalna senzacija, s novim uvidom u tajne iza kulisa i kultne scene.

Već je objavljen i trailer koji prikazuje zvijezde kako razgovaraju s Diane dok se prisjećaju vremena snimanja, a između ostalog Hugh Grant, koji je glumio premijera Davida, priznaje da nije bio siguran hoće li moći dovršiti poznatu plesnu scenu u Downing Streeta.

U intervjuu za Daily Mail iz 2003. godine film je pohvalio na sva zvona i priznao da je jako dobar.

"Bio je to stvarno dobro napravljen film, malo je takvih", bio je tada izjavio i otkrio da je to bio glavni razlog zašto ga je pristao snimiti i ponovno surađivati s Curtisom nakon što su zajedno snimili "Četiri vjenčanja i sprovod" i "Notting Hill".

Film prati osam londonskih parova koji se na različite načine pokušavaju nositi sa svojim vezama, a u njemu glume i slavni Liam Neeson i Colin Firth. Originalni scenarij filma "Zapravo ljubav" pratio je čak 14 priča, no četiri su izbačene.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene