Nisu se štedile

Žestoki obračun na Twitteru: 'Sestra ti je ku*va!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sestre Kardashian našle su joj se na meti i nije ih štedila...

Model Amber Rose, koja je u prošlosti bila u vezi s reperom Kanyeom Westom, nazvala je Kim Kardashian ku*** tijekom svađe na Twitteru s njezinom sestrom Khloe Kardashian.

Pogledaj i ovo Bianca Censori i Kanye West opet sablaznila slučajne prolaznike U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

Obitelj Kardashian očito se jako zamjerila Amber koja je Kylie Jenner nazvala djetetom koje mora ići spavati u 19 sati, a prozvala je i njezinog navodnog dečka Tygu te mu poručila da ga može biti sram što hoda sa 17-godišnjakinjom.

Amber Rose: 'Možete poljubiti moju MILF stražnjicu!'

Khloe joj je uzvratila nazvavši je striptizetom, no ni tad joj Amber nije ostala dužna: 'Sretna sam što si nas podsjetila na činjenicu da sam bila striptizeta kad mi je bilo 15 godina... Bit ću ta mala ku*va kako bih pomogla svojoj obitelji, jednako kao i tvoja sestra koja je također ku*va.' Nakon toga Amber je objavila i fotografiju na Instagramu na kojoj piše: 'Kad tvoja šogorica nazove tvoju bivšu striptizetom, a žena ti ima vlastitu snimku seksa', a na fotografiji su Kanyeove ekspresije lica.

 

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on

'Ne sjećam se da sam te ikada nazvala ku*vom... No na kraju dana nas vjerojatno većina ljudi voli nazivati ku*vama. To je najlakše. Tako je, kako je, no mi smo i dalje žive', odgovorila je Khloe putem Twittera.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene