Obožavatelji zgroženi

Troši na Gucci, ali ne i na hranu: Supruga poznatog glazbenika šokirala izgledom nogu

Ayda Field (Foto: Instagram) Ayda Field (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ayda Field (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Ayda Field (Foto: Instagram) +0 Ayda Field (Foto: Instagram) Galerija

Robbie Williams i Ayda Fields zajedno su od 2006. godine te imaju troje djece.

Ayda Fields podijelila je mišljenja na Instagramu te izazvala burnu raspravu.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić "Kako si lijepa" Pogledajte fotografije zanosne supruge Matea Kovačića zbog kojih joj pišu da je najljepša na svijetu, odabrala je i pravi tren za poziranje!

Radi se o 39-godišnjoj glumici i voditeljici koja je široj javnosti poznata i kao supruga glazbenika Robbieja Williamsa s kojim ima troje djece.

Podsjetimo, par se počeo viđati u svibnju 2006. godine, a tri godine kasnije Robbie je sudbonosno pitanje postavio u radijskom eteru. Ipak, nekoliko dana kasnije objasnio je kako je to bila šala, no iste je godine kleknuo tijekom božićnih praznika.

Pjevač koji je uvijek otvoreno govorio o svojoj borbi s ovisnošću i depresijom često ističe u intervjuima kako ga je lijepa supruga spasila u svakom pogledu, a za par se sve ove godine nije vezao niti jedan skandal.

No, Ayda je nedavno izazvala burnu raspravu na Instagramu na kojem se pohvalila fotografijom dizajnerskih čizmica, kožnih hlača i plave veste. Njezini pratitelji ipak nisu primijetili marke, već njezine izrazito mršave noge, a nije trebalo dugo da krenu negativni  komentari na njihov račun.

Mnogi su se njezini obožavatelji tako složili kako Ayda izgleda premršavo, a neki su otišli i korak dalje te komentirali kako izgleda "bolesno". "Ne dopusti da te svijet slavnih tjera da izgubiš više kilograma nego što bi trebala. Imaš troje djece koja su ti prioritet", poručila joj je jedna obožavateljica.

U većini slučajeva, voditeljica prekrije noge dužim i širim haljinama, suknjama te hlačama, no činjenica jest da izgleda nešto mršavije nego inače. Prosudite sami. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Nina Mia Čikeš (Foto: PR) Miran Kurspahić (Foto: PR) +2 Nina Mia Čikeš (Foto: Instagram) Zanimljivosti 8 mjeseci nakon prekida ona se udala za drugog: Bivši domaći par zabavljao se na istom događaju

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Minaj (FOTO: Instagram) Juraj Zigman (FOTO: PR) Juraj Zigman (FOTO: PR) +0 Juraj Zigman (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Celebrity Nevjerojatan odabir: Slavna pjevačica nosi kreacije jednog od najpoznatijih hrvatskih dizajnera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene