Nije im bilo suđeno

8 mjeseci nakon prekida ona se udala za drugog: Bivši domaći par zabavljao se na istom događaju

Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Nina Mia Čikeš (Foto: PR) Miran Kurspahić (Foto: PR) Nina Mia Čikeš (Foto: Instagram) Nina Mia Čikeš (Foto: Instagram) +0 Nina Mia Čikeš (Foto: Instagram) Galerija

Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš poznati su kao bivši par i veliki zaljubljenici u modu.

Bivši par susreo se na Zagrebačkom Velesajmu na još jednoj večeri Bipa Fashion.hr-a.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Nina Mia Čikeš (Foto: Goran Perišin i Ivan Klekar) Zgodne Hrvatice Jedna je procvjetala nakon razvoda od nogometaša, druga u braku s direktorom

Radi se o arhitektici i domaćoj fashionistici Nini Mii Čikeš te glumcu Miranu Kurspahiću koji su svoju dvogodišnju vezu prekinuli u prosincu 2017. godine.

No, početkom 2018. godine zgodna Nina Mia zaljubila se u Ivana Jelčića koji joj je u kolovozu postao suprug u Las Vegasu u koji su golupčići pobjegli s kumovima.

Sretne vijesti par je podijelio na Instagramu na iznenađenje mnogih, a osmijesi na njihovim licima dovoljno su govorili. "Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu. Prvo hvala kumovima", napisala je mladenka tada ispod jedne od fotografija s ceremonije, a i taj dan ostala je vjerna svom osebujnom stilu.

Tako je vjenčanicu uljepšala dugim veom, dok je na nogama imala neodoljive crvene štikle s bijelim točkicama.

A i sinoć na Velesajmu mnogi pogledi bili su upravo na njezinim neobičnim cipelama, ali i na njezinom bivšem dečku Miranu koji je također poznat po ekscentričnom stilu koji tako dobro nosi.

U military komadima i s crvenom maramom oko vrata, glumac je u stilu odgledao nekoliko revija, a nije nam poznato je li popričao s bivšom djevojkom kojoj brak očito godi, jer blista. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) +2 Will Smith, koautor himne Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, na konferenciji za novinare uoči finala između Hrvatske i Francuske (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Očajno plakao u WC-u restorana: "Slomio sam se, nisam bio oženjen sa ženom s kojom želim biti"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić ispred Vlade (Foto: Screenshot) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Otkrivena slatka tajna? Gradskim kuloarima šuška se da je Janičina nova ljubav tjelohranitelj iz Petrinje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene