Bivša skijašica mudro šuti

Otkrivena slatka tajna? Gradskim kuloarima šuška se da je Janičina nova ljubav tjelohranitelj iz Petrinje

Janica Kostelić ispred Vlade (Foto: Screenshot) Janica Kostelić ispred Vlade (Foto: Screenshot) Screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić ispred Vlade (Foto: Screenshot) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Galerija

Svi bruje o tome kako je Janica Kostelić trudna, a čini se da se razotkriva i tko je otac.

Janica Kostelić je trudna, nosi dječaka i uskoro planira vjenčanje – ovo je kao tajfun proletjelo kroz sve medije, a onda je samo ostalo nedorečeno tko je otac dječaka koji će se, kako je Janica rekla, zvati Oskar.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić lijepa vijest! Janica Kostelić u 42. godini čeka drugo dijete, poznato je i gdje se trenutačno odmara s partnerom i sinom, koje skriva od javnosti

Čini se da ni to više neće biti tajna jer bivša skijašica navodno ljubi jednog snažnog momka.

Naime, kako piše Jutarnji, iako se, nakon što su viđeni u zajedničkom društvu na prošlogodišnjem zagrebačkom adventu, nagađalo da je bivša skijašica u vezi s godinu dana mlađim Zvonimirom Barišićem, kuloarima se sada proširila nova priča.

Kako je za Jutarnji potvrdio dobro upućeni izvor, Janica je u vezi s s dečkom koji je porijeklom iz Petrinje. Po zanimanju je tjelohranitelj, a stariji je od nje šest godina.

Priča je to koja se brzinom munje širi kuloarima, no državna tajnica i dalje šuti o tome s kime je te tko je otac njezina djeteta.

Janica bi trebala roditi u siječnju iduće godine, a do sada nitko nije skužio da je trudna jer je trbuščić vješto skrivala širokim majicama te drugim odjevnim kombinacijama.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene