Sočni detalji iscurili

"UHVATILA GA JE U GARDEROBI S DRUGOM " Skandal na snimanju hit serije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hit serija "Saved By The Bell" nije bila sočna samo na ekranu, već i iza njega.

Tinejdžerska hit serija "Saved By The Bell" golicala je maštu tinejdžera diljem svijeta dok se emitirala. Kada je 1993. godine prikazivanje stalo, o glavnim akterima nije se prestalo pričati. A novi, sočni detalji izlaze u javnost i dalje, pogotovo sada kada izlazi knjiga o informacijama sa snimanja.

Pogledaj i ovo Tiffani Thiessen (Foto: Profimedia) nije se puno promijenila Pamtimo je kao zlicu s malih ekrana i po preljubničkim skandalima s kolegama, a još je zanosna kao u danima najveće slave!

RadarOnline objavio je dijelove knjige koja navodi da je glavna glumica Tiffani-Amber Thiessen bila u vezi s kolegom Marijem Lopezom, koja je naglo završila kad ga je na setu uhvatila kako je vara sa sporednom glumicom. Dodano je i da je bila s kolegom Markom-Paulom Gosselaarom.

Producent serije Peter Engel tvrdi da je Tiffani bila prvo s Markom, a onda s Lopezom. "Uhvatila ga je u garderobi sa sporednom glumicom. Nosila je njegovu kožnu jaknu koju je potom u bijesu potrgala i bacila na njega", prisjeća se producent. Engel je otkrio i da je bio ovisan o drogama prije snimanja same hit serije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene