Otkud joj sve to?

Sandra Afrika pod istragom - 'stala na žulj' poreznoj zbog luksuza

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularna srpska pjevačica puni klubove diljem regije, a tako i puni svog bankovni račun. Voli luksuz, no navodno ništa ne prijavljuje pa je sada prva na meti porezne uprave.

Iako Sandra Afrika nema prijavljene prihode od gaža, to je ne sprječava da uživa u luksuzu i njime se hvali, piše Kurir. Srpski mediji pišu kako je porezna uprava krenula u istragu imovine folk pjevačice Sandra Prodanović.

Pogledaj i ovo Sandra Afrika ''Sad sam malo teža!'' Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

Sandra Afrika: Tko je uopće srpska zvijezda?

Iako je počela kao go-go plesačica, vrlo brzo se za nju pročulo u folk krugovima. A tako je i ona počela skupljati nekretnine, luksuzne jahte i automobile, a zbog njezinog neprijavljivanja poreznog dohotka država gubi oko 87 milijuna eura.

 

'Porezna uprava je krenula u ispitivanje vrijednosti imovine sa prijavljenim prihodima, a u ovaj posao uključene su i druge državne institucije. Prve na udaru naći će se osobe sa estrade, čiji nastupi i popularnost nisu proporcionalni s imovinom koju imaju i reklamiraju u javnosti. Mi istražujemo da li je to sve zakonito, odnosno da li je usklađeno sa prijavljenim prihodima',  tvrdi izvor.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene