Na kruni su ugravirana imena missica - Fani Čapalije, Branke Bebić i Anice Martinović. Evo što nam je još otkrila prodavateljica.


Prodaje se kruna Miss Hrvatske s postoljem na kojem su ugravirana imena misica - 1993. Fani Čapalija, 1994. Branka Bebić i 1995. Anica Martinović. Oglas na internetu navodi i kako je kruna izrađena od bijelog i žutog zlata te ukrašena s devet bisera i 12 cirkona.

Vezani članci Fani Čapalija Titulu Miss Hrvatske ponijela je prije gotovo tri desetljeća, no najnovije fotke dokaz su da joj vrijeme ništa ne može! Slika nije dostupna OD PRVE DO ZADNJE Prisjetite se ljepotica koje su nas predstavljale u svijetu

Prodavateljica za krunu Miss Hrvatske traži 60 tisuća kuna, odnosno osam tisuća eura. Nakon što smo kontaktirali gospođu, rekla nam je kako krunu možemo pogledati u Zagrebu. Na pitanje otkud kruna, gospođa je otkrila da je kod nje po privatnoj osnovi.

Za pregovore o cijeni je spremna budući da cijena nije fiksna. Zainteresiranih, kaže, ima. 'Zvali jesu', rekla nam je prodavateljica i dodala da su to stvari koje uvijek imaju emotivnu vrijednost.

Direktorica direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta, Maja Vračarić, rekla nam je da o prodaji i tome tko prodaje krunu zaista nema nikakvih saznanja. Anica Kovač nije odgovorila na naše pozive.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju