Svi se pitaju!

Enrique Iglesias podijelio poljubac s obožavateljicom na pozornici, no je li on bio prevruć?

Enrique Iglesias (Foto: Screenshot YouTube) Enrique Iglesias (Foto: Screenshot YouTube) Screenshot YouTube 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique Iglesias (Foto: Screenshot YouTube) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) +0 Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) Galerija

Za Enriqueom Iglesiasom lude žene diljem svijeta, iako njegovo srce pripada samo Anni Kournikovoj.

Za latino pjevačem lude žene diljem svijeta.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Radi se o 43-godišnjem Enriqueu Iglesiasu za kojeg je opće poznato kako je miljenik ženske publike diljem svijeta, a čini se kako su njime posebno zaluđene obožavateljice u Ukrajini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Glazbenik je nedavno nastupao u Kijevu, a tradicionalno je izvukao jednu obožavateljicu na pozornicu i sve bi to bilo sasvim normalno da duo nije izmijenio nekoliko prestrastvenih poljubaca koje je uhvatila kamera.

Nakon toga, snimili su i nekoliko selfieja, a vjerujemo kako će dotična ovaj koncert pamtiti čitav život.

Podsjetimo, Enrique je od davne 2001. godine u vezi s bivšom tenisačicom Annom Kournikovom koju je upoznao na setu spota za pjesmu "Escape". Iskre su počele frcati već na setu, a par je brzo počeo hodati. Iako su zaručeni već dugi niz godina, par nikada nije stao pred oltar, a u prosincu 2017. godine na svijet su stigli blizanci Nicholas i Lucy.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

U intervjuu 2010. godine Enrique je objasnio zašto ljubi svoje obožavateljice na koncertima. "Postanem jako uzbuđen kada se popnem na pozornicu. Ne radim to uvijek, već samo kad sam raspoložen. Bez jezika", iskreno je rekao. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene