Usred Beograda

Manijak pokušao oteti srpsku zvijezdu: 'Vrištala je i dozivala upomoć'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prava drama odvijala se na beogradskim ulicama u noćnim satima.

Na parkiralištu ispred stana Stanije Dobrojević u Beogradu nepoznati muškarac joj je prišao i zgrabio je za ruku - pokušao ju je na silu ugurati u svoj automobil!

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez Posebna organizacija za nju Jennifer Lopez posebnim povodom uskoro dolazi u susjedni Beograd, ostvarit će joj se želja koju je davno izjavila

Nije ni čudno da se srpska zvjezdniaca prepala nepoznatog manijaka, a srpski mediji pišu i kako je počela vrištati što je probudilo susjede te na kraju i otjeralo nepoznatiog muškarca.

Jelena Karleuša brutalno odgovorila na usporedbe s Kim Kardashian

'Čula sam da netko vrišti i dotrčala do prozora. Vidjela sam Staniju koja se pokušavala otrgnuti muškarcu koji ju je jednom rukom držao, a drugom joj je prelazio preko grudiju i stražnjice iako se ona cijelo vrijeme borila s njim. Vrištala je i dozivala upomoć. U tom trenutku mnogo je susjeda upalilo svjetla i otvorilo prozore pa je pobjegao. Ona nije mogla doći sebi od šoka. Istrčali smo da ju smirimo i pomognemo joj. To je sigurno neki obožavatelj opsjednut njom, a nažalost tko zna koliko ima takvih posesivnih umova. Mlada je i lijepa i zato se mora čuvati', ispričala je jedna od susjeda, piše Alo.rs. 

I sama Stanija je još u šoku i ne može vjerovati što joj se dogodilo. 'Izgleda da se tako nešto može dogoditi svakome od nas. Srećom, prošla sam bez posljedica i sada se dobro osjećam. Jako sam se uplašila kada me napao jer nisam mogla vjerovati da se takve stvari događaju. Najvažnije je da se sve dobro završilo', poručila je.

Stanija se proslavila u regiji nakon sudjelovanja u jednom srpskom reality showmu, a obožavatelje zabavlja i svojim provokatuivnim fotografijama na društvenim mrežama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene