S 24 godine

Brad Pitt danas je holivudska faca, no prvu ulogu odigrao je u Crnoj Gori kao sin Milene Dravić

Brad Pitt (Foto: YouTube) Brad Pitt (Foto: YouTube) Youtube 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: YouTube) Brad Pitt (Foto: YouTube) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) +0 Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Galerija

54-godišnji glumac Brad Pitt svoje je prve glumačke korake napravio u Crnoj Gori s Milenom Dravić.

Slavni glumac svoj je prvi film snimio na tlu Crne Gore.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima nešto u njoj Tek je demantirala vezu s jednim velikim glumcem, a već se šuška da je zavela i Brada Pitta?

Radi se o danas 54-godišnjem glumcu Bradu Pittu koji je ujedno jedna od najvećih holivudskih zvijezda današnjice.

Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No, davne 1988. godine tek je započinjao svoju karijeru i nitko nije niti slutio da će plavokosi dječak postati jedno od najprepoznatljivijih holivudskih lica te ljubiti neke od najljepših žena svijeta. To nije mogao pomisliti ni redatelj Božidar Nikolić koji mu je dao prvu ulogu.

Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Naime, Brad je svoju prvu filmsku ulogu ostvario u njegovom filmu "Tamna strana sunca" koji je snimljen u tadašnjoj Jugoslaviji. U filmu je imao ulogu mladog Amerikanca kojeg obitelj vodi na Jadran u potrazi za lijekom protiv rijetke kožne bolesti.

A u spomenutom filmu njegovu majku igrala je legendarna srpska glumica Milena Dravić koja je sinoć u Beogradu izgubila bitku protiv teške bolesti te je svoje oči zauvijek sklopila u 79. godini života.

U jednom intervjuu otkrila je kako je Brad bio vrlo skroman te kako je sve zadatke vrlo profesionalno odrađivao. Tada je imao 24 godine.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene