Muški problemi

Otkrivena dugo čuvana tajna slavnog glumca: ''Promjene sam počeo primjećivati kad sam imao 25 godina''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac Ashton Kutcher uvijek je zgodan i sređen, a žene ga obožavaju. Ipak, priznao je kako se od mladih dana bori s problemom koji pogađa mnoge muškarce

Četerdesetogodišnji glumac Ashton Kutcher priznao je da se bori s problemom koji muči mnoge muškarce diljem svijeta i kako se zapravo ne treba sramiti ničega. Naime, Ashton se još od svoje 25. godine bori s gubitkom kose. Priznao je to, a i pokazao u emisiji “Conan O'Brien's late-night talk show“.

Pogledaj i ovo showbuzz Imao je 52 godine Policija pronašla tijelo glumca u stanu, morali su provaliti nakon što se danima nikome nije javljao

"Promjene sam počeo primećivati kad sam imao 25 godina. Čak sam bio otišao do liječnika koji mi je prepisao odgovorajući lijek za moj problem.“, priznao je Ashton.

Nakon toga, problemi s gubljenjem kose su nestali, no nakon što je odlučio imati djecu sa suprugom Milom Kunis, odlučio je i prekinuti s terapijom.

Od toga dana miljenik ženskih srca ponovno polako gubi kosu, a očekuje kako će do 50. godine biti potpuno bez nje. Sada nam je puno jasnije zašto ga često viđamo u izdanjima s bejzbolskom kapom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene