Prava misterija...

16 godina nakon smrti princeze Diane pojavili se novi dokazi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Diana bila je omiljena britanska princeza, zato ni ne čudi zanimanje javnosti za nju ni 16 godina nakon smrti.

Princeza Diana tragično je preminula u prometnoj nesreći u pariškom tunelu Alma zajedno s ljubavnikom Dodijem Al-Fayedom 31. kolovoza 1997. Američki tabloid Globe piše kako su se sada pojavili novi dokazi koji tvrde kako je Diana ubijena zbog zavjere. Od Dianine smrti prošlo je gotovo 16 godina, no još uvijek postoji mnogo nepoznanica i nelogičnosti oko njezine smrti.

Pogledaj i ovo showbuzz Nižu se nove teorije... Prošlo je 16 godina: Svijet nikada neće zaboraviti Lady Di!

Navodno je princeza Diana bila ubijena zbog zavjere u kraljevskoj palači. Pišu kako su visoki službenici u policiji uspjeli prikriti informacije i ključne dokaze, tvrde novinari američkog časopisa Globe koji tvrde kako imaju pojedinosti o smrti i informacije da je riječ o zavjeri.

>> Nekad zabranjena fotka princeze Di prodana za 18 tisuća dolara

Osim toga, izgleda kako su princ William i njegova supruga Kate Middleton inzistirali na ponovnom pokretanju slučaja kako bi napokon saznali što se zapravo dogodilo. Ne prođe ni dana da se prinčevi William i Harry ne sjete svoje majke. I nedavno velebajno vjenčanje Williama i Kate Middleton bilo u znaku sjećanja na Dianu i njenu udaju za princa Charlesa. Diana je imala samo 36 godina kada je umrla u tragičnoj nesreći.

Diana kao 'kraljica srca'

Od 1980.te Diana se bila angažirana u humanitarnim akcijama i počela je posjećivati bolnice i njegovati bolesnike kao dio svoje uloge princeze od Wales-a. Svoj utjecajni status iskoristila je kako bi usmjerila pažnju na osoba oboljelih od AIDS-a, kao i za razminiravanje ratom pogođenih zemalja.

Posjetila je i Bosnu i Hercegovinu gdje se sastala sa žrtvama mina, a 1997. Primila je i Nobelovu nagradu zbog zalaganja u čišćenju minskih polja.

Upravo zato princeza Diana poznata je i kao 'Kraljica srca' te se i danas pamti po svom pozitivnom utjecaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene