Baš je zgodan!

Tom Cruise izgleda bolje nego ikad, fotke njegova lica zbog kojih su se svi zgražali sada su pale u zaborav!

Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 1 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 1 Tom Cruise i Jennifer Connelly Tom Cruise - 2 Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 3 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 2 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 1 Tom Cruise +6 Tom Cruise Galerija

Tom Cruise pojavio se na Filmskom festivalu u Cannesu kako bi predstavio svoj novi film "Top Gun: Maverick", drugi nastavak kultnog hita iz 80-ih godina koji ga je i vinuo u zvjezdano nebo.

Holivudski glumac Tom Cruise izgledao je zgodnije nego ikad dok je šetao crvenom tepihom i predstavljao svoj novi film "Top Gun: Maverick" na Filmskom festivalu u Cannesu.

Pogledaj i ovo Tom Cruise Ali i dalje žive u istoj zgradi... Tom Cruise prekinuo vezu s fatalnom Ruskinjom, bliski izvor tvrdi da zna razlog: ''Bilo bi nezgodno završiti stvari na loš način...''

59-godišnjem Tomu društvo je pravila glumica i partnerica iz istoimenog filma Jennifer Connelly, koja je s njim pozirala, pa čak mu i pomogla namjestiti tamnoplavo odijelo kako bi što bolje ispao na fotografijama.

Tom se u Cannesu pojavio nakon 30 godina izbivanja i to kako bi promovirao nastavak "Top Guna", filmskog hita iz 80-ih godina koji mu je definirao karijeru. Imao je samo 24 godine kad je snimljen prvi dio legendarnog filma, a sad se vratio toj ulozi i izgleda sjajno kao i nekad.

Što se tiče Tomova izgleda, još prošle godine mnogi su se pitali što se dogodilo s njegovim licem i kako je moguće da izgleda tako mladoliko, a onda su stručnjaci sve objasnili.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde.

S njom se složio i kirurg Ross Perry, koji sugerira da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i preučestalih odlazaka na tretmane.

"Tom na svojim posljednjim fotografijama izgleda značajno drugačije. Prema mojem mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali napuhnuto. Zapravo se čini kao da su mu oči puno manje i izgleda kao vjeverica. Također se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegovu dob, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora", izjavio je.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 +8 Milica Pavlović - 5 Zanimljivosti Srpska pjevačica izazvala pravi kaos na maturalnoj večeri, ispunila je obećanje jednom mladiću!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Beatrice Vendramin - 3 Beatrice Vendramin - 1 Beatrice Vendramin - 2 Beatrice Vendramin +16 Beatrice Vendramin - 11 Celebrity Pogledajte zašto su lijepu Talijanku prozvali prvim dekolteom Cannesa, bome je našla način da se priča o njoj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene