Ma što to radi?

Sjećate se Siniše Cmrka? Uhvaćen je u pomalo bizarnoj situaciji, a mnogi prvo nisu ni primijetili da je riječ o njemu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Siniša Cmrk, jedan od naših nekad najpoznatijih voditelja, snimljen je u Zagrebu na Trgu bana Jelačića nakon dugo vremena.

Siniša Cmrk bio je jedan od najpopularnijih domaćih televizijskih voditelja, a njegov popularni show za djecu i mlade Turbo Limach Show je tijekom 90-ih godina malo tko propuštao.

Danas 58-godišnji Siniša rijetko se pojavljuje u javnosti i dugo ga nismo nigdje vidjeli, no fotografi su ga ovih dana uhvatili na glavnom zagrebačkom trgu, i to u pomalo neobičnom trenutku.

Naime, Siniša je kod spomenika bana Jelačiča fotografirao svojeg plišanog medvjedića kojeg je nosio sa sobom, a okinuo je i selfie s igračkom. Što ga je na to motiviralo, nije poznato, ali neuobičajen prizor privukao je pozornost slučajnih prolaznika i fotografa.

Siniša je voditeljsku karijeru završio nakon nekoliko incidenata i danas živi povučenim životom, a u našoj galeriji pogledajte koliko se promijenio od dana najveće slave.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 +0 Danijela Martinović - 3 Celebrity Dekolte do pupka i nikad bolje raspoložena Danijela Martinović: Pogledajte haljinu u kojoj je naša pjevačica napravila raspašoj na Dan žena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene