I Grašin kum je stigao!

Dekolte do pupka i nikad bolje raspoložena Danijela Martinović: Pogledajte haljinu u kojoj je naša pjevačica napravila raspašoj na Dan žena!

Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 5 Karmen Poznic Bozic/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 +0 Danijela Martinović - 3 Galerija

Danijela Martinović je u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održala koncert povodom 30 godina karijere i Dana žena.

Danijela Martinović je u prepunoj zagrebačkoj dvorani Lisinski održala koncert za pamćenje povodom Dana žena te 30 godina i više nego uspješne karijere, koji su rijetki htjeli propustiti.

Pogledaj i ovo showbuzz Taman za prvi red! Sandra Perković bila je pravi mamac za poglede: Dekoltirana bluza s koje je bilo teško maknuti pogled!

50-godišnja Danijela izvela je svoje najveće hitove, a bio je to njezin prvi koncert nakon tri godine. Za tu je prigodu odabrala i promijenila nekoliko različitih kreacija, a posebno su upečatljive bile bijela pripijena haljina s dekolteom do pupka, kao i ona posuta šljokicama, ispod koje nije nosila grudnjak.

Danijelin koncert naziva "Otvoreno srce" nisu propustile ni brojne poznate osobe, među kojima su bile Sandra Perković, Iva Todorić, Monika Kravić, ali i njezin dugogodišnji prijatelj, slovenski chef Tomaž Kavčič, koji je nedavno bio i vjenčani kum njezinu bivšem partneru Petru Graši.

Pjevačica je prije koncerta iskoristila priliku da čestita Dan žena i putem svog profila na Instagramu, gdje je podijelila emotivnu objavu posvećenu dragim joj ženama, a imala je i posebnu poruku za neke muškarce.

"Hvala svim predivnim ženama koje su moja inspiracija, snaga, utjeha, zaštita, ruka, zagrljaj. Mama, hvala ti za sve što sam od tebe naučila i onda dok nisi imala pojma da te promatram. Sada znam najsnažnije se uči živeći. Hvala seko što sam te mogla zaštititi. Ja ću uvijek biti tvoj vjetar koji će ti pomoći da letiš. Dodo, Ana, Dalia, Martina, Kristina, Jelena, Sandra, Mila, Nataša, Emina, Majo, Zorice, Sanjo, Anita, Doris, Marija, Ivana, Adela, Rajka, Brigita, Gabrijela, Janjo.... Vi ste sjajne kuglice na jelci moga života. Hvala i Vama dječaci, supružnici, očevi, braćo, prijatelji, djedovi, susjedi... Vi koji poštujete, čuvate i volite svoje žene", napisala je Danijela.

"Spremna, neizmjerno radosna. Još malo pa će sutra! Hvala Vam svima koji se javljate sa svih strana jer biste željeli biti dio ove bajke, nažalost zaista nemamo niti jedno slobodno mjesto, ali obećavam... Ja ću se Vama vratiti!" poručila je Danijela na Instagramu uoči koncerta, a u komentarima su joj se javili brojni obožavatelji koji su svoje karte kupili na vrijeme i poručili joj kako i oni s nestrpljenjem iščekuju koncert.

Podsjetimo, Danijela je karijeru započela kao pjevačica grupe Magazin, koju je napustila još u 90-ima i od tada uspješno pliva u solo vodama.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 3 Vanna - 1 Vanna i Boytronic Vanna - 2 +2 Vanna (FOTO: Davor Višnjić/Pixsell) Celebrity Prezgodna Vanna pobrinula se da je svi primijete, istaknula je svoje najjače adute!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene