zna što treba pokazati

Prezgodna Vanna pobrinula se da je svi primijete, istaknula je svoje najjače adute!

Vanna - 3 Vanna - 3 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 3 Vanna - 1 Vanna i Boytronic Vanna - 2 Vanna (FOTO: Davor Višnjić/Pixsell) Vanna (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Galerija

Vanna se na dodjeli glazbenih nagrada u Zagrebu pojavila u haljinici koja je u prvi plan stavila njezine vitke noge.

Naša glazbena diva Ivana Vrdoljak Vanna (51) na sceni je više od tri desetljeća, no nije se puno mijenjala tijekom godina.

Pogledaj i ovo Ivana Vrdoljak Vanna Najbolje noge na estradi Prezgodna Vanna u kratkim hlačicama istaknula svoje najjače adute i pokazala da joj godine ništa ne mogu!

Osim što od početka karijere njeguje sličnu frizuru i stil odijevanja, godine nisu ostavile puno traga na njezinu izgledu i figuri, a još se može pohvaliti i vitkim nogama, koje su joj oduvijek bile jedan od najjačih aduta.

Vanna je toga očito i sama svjesna jer često bira odjeću u kojoj su joj noge u prvom planu, što je potvrdila i svojim zadnjim izdanjem.

Pjevačica se na dodjeli glazbenih nagrada u Zagrebu pojavila u upečatljivoj srebrnoj haljinici na preklop u kojoj je pokazala gole noge, a kombinirala ju je s visokim bijelim čizmama na petu.

Stajlingom se pohvalila i na Instagramu, a odmah su se počeli gomilati lajkovi i komplimenti.

Inače, Vanna je od 1998. godine u sretnom braku s našim filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, s kojim se nedavno pojavila u javnosti nakon dugo vremena. Zajedno imaju 21-godišnju kći Janu i 25-godišnjeg sina Luku, a Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i prvo unuče.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chuck Norris i Viktor Orban (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Chuck Norris i Viktor Orban (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nekad i sad Evo kako danas izgleda Chuck Norris, glasine o vlastitoj smrti ušutkavao je već nekoliko puta, a ovih se dana rijetko gdje pojavljuje!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marko Grubnić - 3 In Magazin: Marko Grubnić - 2 In Magazin: Marko Grubnić - 1 +0 In Magazin: Marko Grubnić - 4 Celebrity Grubnić objavio fotku sa zgodnom mamom, u mini-haljini pokazala je vitke noge i mladoliko lice i u sedmom desetljeću!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene