kao da ne stari!

Bila je zvijezda erotskog trilera koji i danas intrigira publiku, a ona je i dalje divna kao i te 1992. godine

Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Profimedia) Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) +0 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Galerija

Sharon Stone i Michael Douglas zajedno su glumili u kultnom filmu "Sirove strasti", a kolega je slavnoj glumici fotografijom iz prošlosti čestitao 63. rođendan.

Sharon Stone zaradila je status holivudskog seks-simbola još 1992. godine kada se pojavila u filmu "Sirove strasti", a još danas je jedna od najpoželjnijih žena na svijetu.

Pogledaj i ovo Sharon Stone (Foto: Profimedia) Užasan savjet redatelja Isplivali grozni detalji eksplicitne scene koja je svima ostala u sjećanju i 29 godina kasnije, ali to nije sve

Ovoj divi je 63. rođendan čestitao između ostalih i kolega iz filma "Sirove strasti", Michael Douglas. "Sretan rođendan mojoj kolegici iz "Sirovih strasti", Sharon Stone! Želim ti predivan i siguran rođendan", napisao je Douglas uz fotografiju kojom se prisjetio vremena sa snimanja filma.

Film "Sirove strasti" šokirao je u to vrijeme otvorenom seksualnošću i prizorima nasilja prije nego što je izašao, a ovaj erotski triler je ostvario golemu zaradu od čak 352 milijuna dolara. U središtu je radnje policijski detektiv Nick Curran, koji istražuje brutalno ubojstvo bogate rock-zvijezde. Tijekom istrage Curran ulazi u vatrenu i intenzivnu vezu s osumnjičenicom Catherine Tramell. Currana je utjelovio Michael Douglas, a Catherine Sharon Stone.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Stone je u intervjuu za Playboy progovorila o snimanju filma i otkrila da joj nije smetalo snimati scene seksa, ali da joj teško palo raditi prizore nasilja poput onog kada ubija s alatom za razbijanje leda. "Tražila sam prijatelja da leži pokraj kreveta dok sam radila tu scenu i da mi priča neke šale. Imali su na setu čak bolničara s maskom s kisikom jer mi se činilo da ću onesvijestiti dok to snimam", ispričala je onda.

Glumica je priznala i da se na snimanju nije osjećala ugodno pored kolege Douglasa. "Mislim da je to bilo zbog karaktera ovog filma. No tenzija je dobra. Nisam se nimalo zbližila s njime i možda je baš zato taj misterij i nepoznavanje doprinijelo uvjerljivijoj glumi", ispričala je.

Sharon Stone je inače tijekom svoje blistave karijere dobila brojne nagrade poput Emmyja i Zlatnog globusa, a bila je nominirana na Oscar i SAG nagradu.

Godinama je pažnju medija plijenila i svojim privatnim životom, a prvi put je pred oltar stala 1984. godine i to s televizijskim producentom Michaelom Greenburgom. Par se rastao tri godine kasnije, a nakon toga je Sharon hodala s komičarem Garryjem Shandlingom. Iako im ljubavna priča nije uspjela, par je ostao u sjajnim odnosima sve do njegove smrti 2016. godine.

Godine 1993. glumica je upoznala Williama J. MacDOnalda, koji je zbog Stone ostavio svoju suprugu i zaprosio slavnu glumicu. Rastali su se godinu kasnije, a zaručnički prsten mu je vratila dostavom. Sljedeći put je Sharon pred oltar stala s Philom Bronsteinom. Imala je nekoliko spontanih pobačaja i zbog autoimune bolesti su joj liječnici u to vrijeme rekli kako neće moći imati biološku djecu.

Par je sina Roana posvojio 2000. godine, no rastali su se tri godine kasnije. Stone je 2005. posvojila i drugog sina, a godinu kasnije i trećeg. Sa svojim sinovima glumica danas živi u zapadnom Hollywoodu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene