I dalje ima ono nešto

Seksi scene ovog ljepotana nemoguće je zaboraviti, a pogledajte kako izgleda 19 godina kasnije!

Rodrigo Santoro - 1 Rodrigo Santoro - 1 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Rodrigo Santoro - 5 Rodrigo Santoro - 9 Rodrigo Santoro - 8 Rodrigo Santoro - 3 Rodrigo Santoro - 1 Rodrigo Santoro - 2 Rodrigo Santoro - 3 Rodrigo Santoro - 5 Rodrigo Santoro - 4 Rodrigo Santoro - 2 +6 Rodrigo Santoro - 1 Galerija

Rodrigo Santoro iz filma "Love Actually" proslavio je 47. rođendan, a i dandanas plijeni pažnju nježnijeg spola svojom markantnom pojavom.

Brazilski glumac Rodrigo Santoro ostao je zapamćen po ulozi u jednom od omiljenih romantičnih filmova "Love Actually", u kojem je utjelovio lik zgodnog Karla koji je sve osvojio mišićavom pojavom i seksi scenama, a danas ga rijetko tko uspije prepoznati na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Heike Makatsch - 9 Još je i ljepša! Proslavila se prije skoro 20 godina u filmu ''Zapravo ljubav'', a evo kako ova šarmantna glumica izgleda danas!

47-godišnji Rodrigo sada nosi dužu prosijedu bradu kao zaštitni znak, a iza njega je i popis uspješnih uloga koje je ostvario. Nakon "Love Actually" glumio je u filmovima "Women in Love", "Lost", "Old River", "300", "Charlijevi anđeli", "Reprisal" i "Westworld", a posudio je glas Stuartu Malom u brazilskom izdanju istoimenog hit-filma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Santoro (@rodrigosantoro)

Rodrigo je od 2016. godine u sretnom braku s brazilskom glumicom Mel Fronckowiak i imaju petogodišnju kćer Ninu. I dandanas se može pohvaliti isklesanim mišićima kojima se dive njegove obožavateljice. Na profilu na Instagramu prati ga 1,2 milijuna ljudi s kojima dijeli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života, za koje dobiva desetke tisuća lajkova i može se pohvaliti da se uz njega ne veže nikakav skandal. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Trevor Rees-Jones Trevor Rees-Jones i princeza Diana Trevor Rees-Jones - 4 Trevor Rees-Jones - 1 +7 Trevor Rees-Jones - 3 Zanimljivosti Jedini je preživio stravičnu nesreću u kojoj je poginula miljenica svijeta, a posljedice se na njegovu licu vide i 25 godina kasnije

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 5 +28 Lidija Bačić - 8 Celebrity Lidija Bačić zabavljala se u društvu naših zgodnih vaterpolista: ''Vidim razvode na vidiku...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene