NIje se uspjela sakriti

Nekad punašna slatkica sve je šokirala drastičnim gubitkom kila, ali čini se da starim porocima ipak ne može odoljeti

Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Galerija

Rebel Wilson snimljena je u jednom restoranu kako uživa u omiljenom kolaču i pokazala kako se u borbi s viškom kilograma nije odrekla svih slastica.

Holivudska glumica Rebel Wilson sve je ostavila bez teksta nakon što je u manje od godinu dana skinula 35 kilograma viška i to radi odluke da počne zdravije živjeti.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

41-godišnju Rebel paparazzi stoga prate na svakom koraku, a nije im uspjela promaknuti na jednom zanimljivom mjestu, na kojem vjerojatno nije htjela biti viđena. Naime, snimljena je u jednom restoranu kako uživa u omiljenom kolaču pa je očito da se nekih omiljenih slastica nije odrekla, no sudeći prema njezinu izraza lica nije joj bilo drago kada je ugledala fotografe.

Nedavno je u jednom intervjuu otkrila kako je tajna njezine vitke figure zapravo šetnja, a ne sati provedeni u teretani na spravama. Liječnik kod kojeg je išla prije dijete i treninga rekao joj je da krene šetati, jer je to najbolji način za skinuti nakupljene kilograme, prenosi Daily Mail.

"Rebel, samo šetaj. To ne moraju biti naporni treninzi, ne treba biti previše intenzivno, samo da je konstantno šetanje po sat vremena dnevno. Tako mi je liječnik savjetovao i toga sam se držala", ispričala je simpatična glumica.

zmeđu ostalog je rekla kako se osjeća tužnom što je čekala do svoje 40. godine da prigrli zdrav život. Dodaje kako bi voljela da je sa svime krenula kada je imala 30, a ne 40.

Simpatična Australka karijeru je izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo", a na račun svog izgleda i nevjerojatne transformacije posljednjih mjeseci dobiva samo redom komplimente.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput se u opasno kratkoj opravici s Nenadom otputila u izlazak, evo zašto su im poručili da su najzgodniji par: "Konačno je shvatila!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene