Gospođa i gospodin!

Šuput se u opasno kratkoj opravici s Nenadom otputila u izlazak, evo zašto su im poručili da su najzgodniji par: "Konačno je shvatila!"

Maja Šuput Maja Šuput PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je fotografiju iz izlaska s Nenadom Tatarinovim i pokazala kako se provode.

Maja Šuput se na profilu na Instagramu pohvalila fotografijom iz izlaska sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim, pa svojom odjevnom kombinacijom i frizurom sve oduševila.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

"Gospođa i gospodina Tatarinov", napisala je Maja kratko uz fotografiju na kojoj pozira u ultrakratkom izdanju trendi pepita uzorka i s kratkom frizurom za koju su njezini obožavatelji zaključili da joj savršeno pristaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Tatarinovi, baš ste top", "Konačno Maja shvatila da joj njena kosa i ova dužina jedino dobro stoje super", "Najzgodniji par", "Prelijepi ste", "Oduzimate dah", "Sviđa mi se frizura te dužine", samo je dio  komentara i komplimenata koje je dobila.

Maja je nedavno na Instagramu počastila pratitelje fotografijom na kojoj je unatoč niskim temperaturama hrabro obukla sako kao haljinu i preskočila hlače i majicu, a na jednoj je fotki provirio i komadić bež grudnjaka. Osim bujnog dekoltea, u fokusu su se našle i njezine gole noge i čini se da Maju ništa, pa ni hladnoća, ne može zaustaviti u naumu da zablista.

To je potvrdila i u showu "Supertalent", u kojem je, kao članica žirija, prošle godine nizala spektakularna i nezaboravna izdanja.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffany Trump (Foto: Profimedia) +0 Tiffany Trump (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Trumpova kći objavila dosad neviđene fotke zaruka s mlađahnim milijarderom, evo kako je točno izgledao njihov sretan dan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene