skrivala je detalje

Trumpova kći objavila dosad neviđene fotke zaruka s mlađahnim milijarderom, evo kako je točno izgledao njihov sretan dan!

Tiffany Trump (Foto: Profimedia) Tiffany Trump (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffany Trump (Foto: Profimedia) +0 Tiffany Trump (Foto: Getty Images) Galerija

Tiffany Trump pokazala je na društvenim mrežama dosad neviđene fotografije zaruka s milijarderom Michaelom Boulosom koji ju je zaprosio 19. siječanja 2021. godine.

Kćer bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa i glumice Marle Maples, 28-godišnja Tiffany Trump podijelila je dosad neviđene fotografije trenutka kada ju je njezin zaručnik, milijarder Michael Boulos zaprosio prstenom vrijednim 1,2 milijuna dolara u Rose Gardenu u Bijeloj kući prošle godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Trumpovu kćer snimili dok je razgledavala vile, no ulovljena je i s jednim detaljem u ruci koji je brzo postao predmet rasprave

Tiffany se tog romantičnog trenutka prisjetila na svom profilu na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj 24-godišnji Michael kleči na jednom koljenu i prosi je. Druga fotografija prikazuje novozaručeni par u nježnom zagrljaju.

"Jedna godina, do kraja i zauvijek'', napisala je Tiffany uz fotografije.

"Sretna godišnjica, ljubavi mog života!", odgovorio joj je Michael koji je također objavio jednu od fotografija na svom profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Prema pisanju stranih medija Tiffany je zauzeta planiranjem vjenčanja, no nisu poznati nikakvi detalji o vjenčanju, pa čak ni jesu li dogovorili konačan datum.

Inače, Tiffany je vijest o zarukama objavila na posljednji dan očeva predsjedanja SAD-om, 19. siječnja 2021. godine.

"Bila mi je čast obilježiti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvoriti uspomene sa svojom obitelji ovdje u Bijeloj kući, koje nisu ništa posebnije od zaruka s mojim nevjerojatnim zaručnikom Michaelom!", napisala je tada.

Michael je nasljednik nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises vrijednog više milijardi dolara, rođen je u Libanonu, a odrastao je u Nigeriji prije nego što se preselio u Ameriku kako bi bio s Tiffany.

Par se upoznao i zaljubio na Mykonosu u Grčkoj u ljeto 2018. godine gdje su ljetovali s obiteljima, a samo nekoliko mjeseci prije zaruka, Tiffanyina majka Marla Maples je na svom Instagramu priznala da joj je Michael već poput sina, te da ne može biti sretnija zbog njih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene