Drugačiji kralj

Isplivale neviđene fotografije kralja Charlesa, evo kako se razgolićen zabavljao kao mladi časnik: "Bilo mu je to pravo olakšanje"

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kralj Charles i Barbra Streisand - 3 Kralj Charles i Barbra Streisand - 1 Kralj Charles i Barbra Streisand - 2 Kralj Charles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles Kralj Charles - 1 +20 Kralj Charles - 2 Galerija

Kralj Charles kao mladić je služio vojsku na brodu, a sada su se pojavile fotografije i dosad nepoznati detalji iz tog poglavlja njegova života.

U britanske medije procurila je dosad neviđena fotografija kralja Charlesa, koja ga prikazuje golog do struka dok je služio kao časnik na brodu HMS Jupiter, a snimljena je u trenucima opuštanja njegove posade.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. - 2 Nije se odrekao tradicije Kralj Charles nakon uskršnje mise dirnuo je okupljene gestom kojoj su se građani potajno nadali, pokazao je koliko mu dužnost znači unatoč lošem zdravlju

Tada 25-godišnji Charles igrao je odbojku i natjecao se u potezanju konopa dok je fregata plovila preko Pacifika, inzistirajući na tome da se svi prema njemu ponašaju kao prema "običnom pučaninu".

Fotografije mladog Charlesa pogledajte OVDJE

"Učinio je dobar posao što se na taj način odlučio uklopiti u ekipu. Nakon što su se svi prestali čuditi što je s nama na brodu, sve je bilo kao inače. Postao je drugi časnik, opušten i zabavljen i mora da mu je bilo pravo olakšanje zaboraviti da je član kraljevske obitelji", izjavio je za Daily Mail izvor koji je tada s njim bio u vojsci.

Charles je tada sve iznenadio kada se kao princ pridružio brodu kao časnik za komunikacije kada je brod pristao u Singapuru u siječnju 1974. godine na putu za Novi Zeland.

"Nije bilo fanfara. Rečeno nam je da se ponašamo prema princu onako kako bismo željeli da se ponaša prema nama. Bilo je uzbudljivo, on se uklopio, pridružio se igrama posade na palubi helikoptera. Bilo je tako vruće. Charles je bio golih prsa, ali je nosio kratke hlače do koljena, besprijekorne bijele čarape i tenisice za igru", prisjetio je izvor.

Ekipa je ponekad provodila večeri priređujući predstave, a na jednoj je Charles recitirao "Ako" Rudyarda Kiplinga rekavši: "Ova mi je pjesma puno značila dok sam odrastao. Nadam se da ćete uživati."

Charles je u mornarici ostao sve do kraja 1976. godine, kada je ponovno preuzeo svoje kraljevske dužnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Naša najpoznatija navijačica ljutito o Svjetskom prvenstvu u Katru: "Ovo je katastrofa!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši - 8 Farija Gaši - 1 Farija Gaši - 2 Farija Gaši - 4 +24 Farija Gaši - 3 Celebrity Plakali smo kad je pjevala Dinu Merlina, a sad je itekako jasno da će biti velika zvijezda: ''Kako me uvijek uspiješ ganuti...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene