uvijek elegantna

Procurile fotke Ane Rucner stare 16 godina, izgledala je potpuno drugačije prije nego što se udala za Vladu Kalembera!

Ana Rucner Ana Rucner PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner i Marko Duvnjak +0 Ana Rucner - 2 Galerija

Ana Rucner nastupila je prije 16 godina na koncertu u čast Alki Vuici, a sudeći po fotkama koje su se pojavile potpuno se promijenila od onda.

Naša popularna violončelistica Ana Rucner na sceni je već dugi niz godina te je dobila velika priznanja za svoju glazbu, a sada su procurile fotografije stare 16 godina koje pokazuju koliko se promijenila od početaka karijere.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 1 Novi veliki uspjeh! Naša svjetski poznata violončelistica Ana Rucner uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini!

Na koncertu kojim je Alka Vuica proslavila 15 godina na estradi nastupila je i Rucner u prosincu 2005. godine u Zagrebu, a sudeći po fotografijama potpuno je promijenila stil unazad nekoliko godina. Ana je imala drugačiju frizuru te je njegovala jednostavniji stil, a fotke samo dokazuju da naša lijepa glazbenica uistinu stari kao vino.

Fotka koja je procurila nastala je godinu dana prije nego što je Rucner stala pred oltar s Vladom Kalemberom.

Par je u braku bio od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda su ostali u sjajnim odnosima te su nedavno zajedno održali i koncert na kojem im se pridružio i Anin sadanji dečko, bubnjar grupe Buđenje Marko Duvnjak (27). Zajedno imaju sina Dariana kojeg zajedno odgajaju.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Kim Kardashian sve iznenadila najnovijim potezom samo nekoliko sati nakon što ju je Kanye javno preklinjao da mu se vrati

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Bralić Klapa Intrade Klapa Intrade +0 Klapa Intrade inMagazin Za Tomislava Bralića bit će ovo jedan od najtužnijih Božića: ''Stane mi grlo malo, ali treba dalje živjeti i pjevati...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene